Ak Partili Öztürk, '2021 için planlarımızı yapmaya başladık'

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, mesaisinin büyük bir bölümünü, Çarşı Caddesi üzerinde yeni kiraladıkları ilçe binasının tamamlanması için geçiriyor. Yönetim kurulundaki arkadaşları ile birlikte, yeni ilçe binası tadilatını tamamlamak için gayret sarf eden AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, 2021 yılı etkinlikleri için planlamalara başladıklarını ifade ederken, '2021-2022 yılı çalışmalarını, 2023 yılı seçimleri için yapacaklarını, Ak Parti ve Cumhur İttifakının bir erken seçim düşüncesinin bulunmamaktadır' dedi.

  • 1034
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ak Partili Öztürk, '2021 için planlarımızı yapmaya başladık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz Nisan ayında Ak Parti İlçe Başkanlığı’na atanan ve Eylül ayında da kongre ile başkanlığa seçilen Turgay Öztürk, şu günlerde mesaisini Çarşı Caddesi’nde kiraladıkları yeni ilçe binasının tadilatı ile geçiriyor. Yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte yeni ilçe binasını, yeni yılın ilk haftası içinde faaliyete geçirmeye çalışan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, geçtiğimiz yıl ile 2021 yılı için özel değerlendirmelerde bulundu. 
YENİ BİNA İNŞAATI İLE UĞRAŞIYORUZ
AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Bildiğiniz gibi hemen hemen 2 aydır yeni binamızın inşaatı ile uğraşıyoruz. Bitmek üzere, son 3-4 günümüz kaldı, son rötuşları yapıyoruz, aydınlık güzel bir hizmet binası oldu. Düzayak, vatandaşlarımızın daha kolay ulaşabileceği, cadde üzerinde, tabelamızın da rahatlıkla görülebileceği ve kimseye sormadan rahat rahat bulabilecekleri bir bina olacak inşallah. 2021 başında ilk iş günümüzü burada yapmak istiyoruz” dedi. 
FETHİYE’YE YAKIŞAN BİNA
AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “2020 yılı sağlık açısından sıkıntılı bir dönem oldu. Pandeminin başlangıcından itibaren zorlu bir sürece girildi. Yaz ortasında biraz hafifleme oldu ama tabi vatandaşlarımız ve esnaflarımız sorun yaşadılar. Bu dönemde faaliyetlerimizi devam ettirmek için elimizden geldiğince gayret ettik. Bildiğiniz gibi belediye meclisindeki toplantılarımıza 1-2 ay ara verilmişti, sonrasında devam edildi. Bunun haricinde Eylül ayında kongremiz vardı, daha önce biz Nisan ayının başlangıcında atanmıştık. Nisan’dan Eylül’e kadar faaliyetlerimizi sürdürdük. Esnafımızla, çiftçimizle, turizmcilerimizle ve köylülerimizle beraber olmaya ve onların sorunlarını çözmek için gayret ettik. Atanmadan kongreye kadar olan süreçte atanmış olarak faaliyetlerde bulunduk. 20 Eylül’de yaptığımız kongre itibariyle yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber yeni bir kadro oluşturduk.  Onlarla beraber düşüncemizin yeni bir hizmet binası olduğu için; Fethiye’ye yakışan, AK Parti’ye yakışan bir binamızın olmasını istedik ve arkadaşlarımız elbirliği ile çalışmalara başladılar. 1 ayı geçen bir süre içerisinde binamız bu hale geldi. İnşallah 2021 yılının ilk haftasından itibaren burada vatandaşlarımızın emrinde olacağız” diye konuştu. 
DAHA AKTİF VE DAHA HIZLI OLACAĞIZ
Öztürk yeni yılda daha aktif ve daha hızlı etkinliklere imza atacaklarını vurgulayıp, “Yerel seçimlerden yeni çıkılmıştı. Onun ardından bir toparlanma dönemi… Bizim açımızdan bir problem yok. Biz 2020 yılını bir hazırlık safhası olarak görüyoruz. İl kongrelerimizi yapmadık ama Türkiye genelinde ilçe kongrelerimiz bitti. Tahminimce Ocak ayı içerisinde İl kongrelerimiz de bitecek. 2021 için planlarımızı şimdiden yapmaya başladık. Geçenlerde teşkilat başkanımız Erkan Kandemir ile telekonferans toplantısı yaptık. O toplantıda bize bir yol haritası verildi ve biz ona hazır, uygun bir şekilde gün gün planlayarak, inşallah 2021 yılında daha aktif ve daha hızlı şekilde sahada olma gayreti içerisinde olacağız. İl kongremizin Ocak ayı içerisinde yapılacağını düşünüyorum. Çünkü hemen hemen Türkiye genelindeki il kongreleri Ocak ayı sonuna kadar bitirme planı var. Tabi pandemi ne olur bilemiyoruz, aşılar geldi ama aşılanmanın bir buçuk-iki ay içerisinde olacağını tahmin ediyorum. Ondan sonra bir rahatlama olursa, muhtemelen kongrelerde hızlı bir şekilde biter” şeklinde konuştu. 
SEÇİM 2023’TE
Öztürk, 2 yıl boyunca 2023 seçimleri için çaba göstereceklerini anlatıp, “AK Parti’nin erken seçim düşüncesi ve planı yok. Bizim yaptığımız bütün çalışmalar 2023’e dönük. Yani biz 2023 yılı çalışmalarını planlıyoruz, 2021 ve 2022 yılında yapacağımız çalışmalar tamamen 2023 yılına dönüktür. O yüzden herhangi bir erken seçim olanı görünmüyor” dedi. 
SAĞLIK DİLEDİ
AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Yeni yılda, Fethiyeli ve Muğlalı hemşerilerimin, tüm Türkiye’nin sağlıklı, mutlu günler yaşamasını temenni ediyorum. Yaşadığımız pandemi sürecinin bir an önce bitmesini ve sağlıklı günlere ulaşmamızı diliyorum. En büyük dileğimiz sadece sağlık…” diye konuştu.  
 

Bakmadan Geçme