AK Parti'nin 7. Olağan Kongresi 1 Şubat'ta

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, 7. Olağan Kongre sürecinde ilçe programlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fethiye'deki delegeler ile bir araya gelen İl Başkanı Mete, '1 Şubat'ta yeni bir yönetimle beraber hedeflerine ulaşmak üzere çalışmalarımıza başlayacağız' ifadelerini kullandı.

  • 1298
AK Parti'nin 7. Olağan Kongresi 1 Şubat'ta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete beraberinde il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, meclis üyeleri ve parti delegeleri ile bir araya geldi. Fethiye Ak Parti İlçe binasında yapılan toplantıda AK Parti Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Kerem Koç’un da yer aldığı toplantıda İl Başkanı Kadem Mete, 1 Şubat’ta yapılacak olan İl Kongresine delegelerini davet etti. Toplantıda AK Parti teşkilatının başarıları ve genel sorunları da konuşuldu. 

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk yaptığı konuşmada, “İl Başkanımız Kadem Mete bugün aramızda. Bizlerde AK Parti ailesi olarak üyelerimizle buradayız. Kadem Başkanımızın her zaman arkasındayız. Fethiye AK Parti olarak 2023 yılına hazır olduğumuzu yeni teşkilatımızla göstermeye başladık. 2021 yılını çok daha iyi değerlendireceğiz” dedi.

AK Parti Muğla İl Teşkilatı 7. Olağan Genel Kurulu’nun, 1 Şubat Pazartesi günü yapılacağını belirten İl Başkanı Kadem Mete; bu zamana kadar yaptığı çalışmalar hakkında geniş bir değerlendirmede bulundu. İl Başkanı Kadem Mete, “Pandemiden dolayı ertelenen kongre sürecimiz vardı. 13 Ocak’tan itibaren tekrar sürece başlandı. Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması olduğundan dolayı Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri kongremiz yapılıyor. Genel Merkezimiz bizim için de 1 Şubat tarihinde karar kıldı. İlçelerimizi geziyoruz, bugün Fethiye’deyiz. Hem delegelerimizle hasbihal yapıyoruz, malum oylarına talibiz hem de varsa soruları, talepleri onları dinliyoruz” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme