İlçe Başkanı Kulaç yetki belgesini aldı

Deva Parti Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç Genel Merkez tarafından kendisine gönderilen yetki belgesini teslim aldı. Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen törende Deva Parti Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç'a yetki belgesini Muğla İl Başkanı Tolga Keskin takdim etti.

  • 1220
İlçe Başkanı Kulaç yetki belgesini aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Deva Partisi’ne ilginin her geçen gün arttığını kaydeden Deva Partisi Muğla İl Başkanı Tolga Keskin, Fethiye İlçe kongresinin 3 Şubat Çarşamba günü yapılacağını belirtti. Fethiye’de esnaf ziyareti gerçekleştirdiklerini kaydeden Keskin, vatandaşların Deva Partisi’ne yoğun bir teveccühü olduğunu vurguladı. 

Deva Partisi Muğla İl Başkanı Tolga Keskin yaptığı açıklamada, “13 ilçenin 9’un da teşkilatlanma süreci tamamlandı. Diğer yapılandırmaları da en kısa sürede tamamlayacağız ve kongrelerimize odaklanacağız. İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından il kongremizi yapacağız. Fethiye ilçe kongremizi 3 Şubat’ta yapacağız. Anlamlı bir gün belirleyip, il kongremizi yapacağız. Yapılanmanın tamamlandığı ilçelerde, ilçe binaları da hazır durumda. Fethiye’de güzel bir kongre yapacağız. İnsanlara kendimizi tanıtmak için gayret göstereceğiz. Deva Partisi ailesi olarak halkımıza gidip, genel başkanımızı ve kendimizi tanıtacağız. Yönetim kurulu için kadın ve engelli kotalarımız var. Partimize ve genel başkanımıza ilgi oldukça yoğun. Fethiye’de esnaflarımızı ziyaret ettik ve yoğun bir teveccühle karşılandık” ifadelerini kullandı.  

İlçe Başkanı Saniye Kulaç açıklamasında, “Yeni bir oluşumuz. Her şeyden önce güzel bir aileyiz. 3 Şubat’ta da kongremizi yapacağız” dedi. (GÜLYÜZ YURDAGÜL SIRT)


 

İlçe Başkanı Kulaç yetki belgesini aldı
İlçe Başkanı Kulaç yetki belgesini aldı

Bakmadan Geçme