AK Gençlik Sağlık Çalışanlarını Unutmadı

AK Parti Gençlik Kollarının tüm Türkiye'de başlattığı Sağlık Çalışanlarına pankartlı teşekkür Fethiye'de de yapıldı. AK Parti Muğla Gençlik Kolları ve AK Parti Fethiye Gençlik Kolları sağlık çalışanlarını unutmayarak Fethiye Devlet Hastanesinin girişine sağlık çalışanlarına teşekkür pankartı astı.

  • 1219

AK Parti Gençlik Kollarının tüm Türkiye’de başlattığı Sağlık Çalışanlarına pankartlı teşekkür Fethiye’de de yapıldı. AK Parti Muğla Gençlik Kolları ve AK Parti Fethiye Gençlik Kolları sağlık çalışanlarını unutmayarak Fethiye Devlet Hastanesinin girişine sağlık çalışanlarına teşekkür pankartı astı.
AK Parti Fethiye Gençlik Kolları sağlık çalışanlarının korona virüs ile mücadelede öz verili çalışmaları nedeniyle, Fethiye Devlet Hastanesinin girişine teşekkür pankartı astı. Asılan teşekkür pankartında, “Korona virüs ile mücadelemizin özverili ve fedakâr kahramanları, her türlü zorluğa ve sıkıntıya göğüs geren tüm Sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz, İyiki varsınız!” ifadeleri yer aldı.
 AK Parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil tarafından yapılan açıklamada, “Dünya da ve ülkemizde etkili olan koronavirüsle mücadele kapsamında devletimiz gerekli tedbirleri alarak bütün kurumları ile ülke genelinde mücadelesini sürdürmekte. Sağlık çalışanlarımıza destek verebilmek için aciliyet durumu olmadan hastanelere gidilmemesi gerekiyor, Sosyal hayatımızdan biraz ödün vererek izolasyonumuzu evlerimizde aile bireyleri ile beraber vakit geçirerek önlem almalıyız
Elbet bugünler geçecek ve geçmiş zamanlardaki gibi sağlıklı ve huzurlu bir şekilde işimize, sosyal hayatımıza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi; "Hiçbir virüs Türkiye'den Güçlü değildir." Küresel salgın hastalık hâline gelen Covid-19 virüsünü Doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız ile yenecek güce sahip olan bir ülkeyiz. Takdire şayan bir fedakarlıkla çalışan Başta Sağlık bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya doktorlarımıza ve yardımcı ekip arkadaşlarına AK Parti Fethiye İlçe Gençlik kolları olarak Şükranlarımızı sunuyoruz. #EvdeKalFETHİYE” denildi. 

Bakmadan Geçme