Alınan önlemler memnuniyetle karşılandı

Atatürk Orman Çiftliği Fethiye Şubesi korona virüsüne karşı aldığı önlemler ve başlattığı paket servisi ile adından oldukça söz ettiriyor. Çalışanların maske ve eldiven taktığı işletmede sürekli dezenfektasyon işlemi yapıldığı kaydedildi.

  • 1307

Atatürk Orman Çiftliği Fethiye Şubesi korona virüsüne karşı aldığı önlemler ve başlattığı paket servisi ile adından oldukça söz ettiriyor. Çalışanların maske ve eldiven taktığı işletmede sürekli dezenfektasyon işlemi yapıldığı kaydedildi. Atatürk Orman Çiftliği Fethiye Şubesi Mağaza Müdürü Tansu Onaylı, “Korona virüsüne karşı aldığımız önlemler kapsamında maske ve eldiven takıyoruz. Alışveriş arabalarını ve mağazamızı sürekli dezenfekte ediyoruz. Her müşteri sonrasında da kasamızı siliyoruz. Müşterilerimize çok teşekkür ediyoruz. Alınan kararlara çabuk uyum sağladılar” dedi. 

Fethiye’nin önde gelen gıda firmalarından birisi olan Atatürk Orman Çiftliği Fethiye Şubesi, yeni uygulamaları ile müşterilerin ve halkın beğenisini kazandı. Çalışanların eldiven ve maske taktığını ayrıca sürekli dezenfekte çalışmalarının yapıldığını belirten Mağaza Müdürü Tansu Onaylı, 50 TL ve üzeri alışverişlerde kendilerine telefonla ya da internet aracılığıyla ulaşan vatandaşların; Fethiye genelinde evlerine kadar paket servis yapıldığını söyledi. 

Atatürk Orman Çiftliği Fethiye Şubesi Mağaza Müdürü Tansu Onaylı yaptığı açıklamada, “Korona virüsüne karşı aldığımız önlemler kapsamında maske ve eldiven takıyoruz. Maske ve eldiveni olmayan müşterilerimizi de mağazaya almıyoruz. Alışveriş arabalarını ve mağazamızı sürekli dezenfekte ediyoruz. Her müşteri sonrasında da kasamızı siliyoruz. Müşterilerimize çok teşekkür ediyoruz. Alınan kararlara çabuk uyum sağladılar. Sürekli maske ile geliyorlar. Hem kendilerini hem de bizi riske atmamış oluyorlar. Bu arada paket servisimize başladık. www.atasoyciftligi.com adresinden bize siparişlerini iletebilirler. Ayrıca telefon numaramız 0 532 653 20 48 üzerinden bize ulaşabilirler. Bizler de siparişleri evlerine kadar teslim ediyoruz. 50 TL ve üzeri alışverişlerde Fethiye sınırları içerisinde her noktaya ücretsiz servisimiz mevcut” dedi. 


 

Bakmadan Geçme