'Ahde Vefa' projesi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, hayırsever iş insanı Sıtkı Davut Koçman anısına kitap hazırladı.'Ahde Vefa Projesi' olarak ortaya çıkan eser, hem gelecek kuşaklar hem de kendisini yakından tanımak isteyenler için önemli bir kaynak görevi üstlenecek.

  • 522
'Ahde Vefa' projesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin hamisi hayırsever iş insan Sıtkı Davut Koçman anısına, üniversite öğretim elemanlarından oluşan güçlü bir ekiple, titiz ve yoğun bir emek sonucunda “Sıtkı Davut Koçman Kitabı” hazırlandı. Kitabın tanıtım etkinliği 22 Aralık tarihinde (Bugün) saat 09.30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 
Proje yöneticiliğini Prof. Dr. Ali Bayrakdaroğlu’nun, danışmanlığını Prof. Dr. Ali Osman Gündoğan‘ın yaptığı Sıtkı Davut Koçman Kitabı’nın yazarları arasında Prof. Dr. Oktay Yivli, Doç. Dr. Veli Uğur, Doç. Dr. Ekrem Ayan, Araş. Gör. Dr. Ceyhun Sarı, Araş. Gör. Gizem Ece Gönül ve Araş. Gör. Ahmet Duran Arslan yer aldı.
Dileyen herkesin yararlanabilmesi için “sesli kitap” formatında da sunulan eserin elektronik kopyasına, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi web sayfası üzerinden karekod uygulaması ile ulaşmakta mümkün olacak. 

Bakmadan Geçme