Adem Camuz'dan SED Medya'ya hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Fethiye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ekonomi İşler Başkanı AdemCamuz FRT TV, Gerçek Fethiye ve Dost Gazetelerini bünyesinde bulunduran SED Medya'yı ziyaret etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

  • 2615
Adem Camuz'dan SED Medya'ya hayırlı olsun ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SED Medya Sahibi Seda Köktener’i ziyaret eden AK Parti Fethiye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ekonomi İşler Başkanı AdemCamuz, basının toplumun önemli yapı taşlarından birisi olduğunu ifade etti. Toplumu bilgilendirme adına görev yapan SED Medya yöneticileri ve çalışanlarına başarılar dileyen Camuz, tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı da kutladı.

 

Ziyarete konuşan AK Parti Fethiye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ekonomi İşler Başkanı AdemCamuz, “SED Medya ailesine hayırlı olsun ziyaretine geldim. Bilindiği üzere basın, bir toplumun en önemli yapı taşlarından birisidir. SED Medya yönetimi ve ekibini tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışından dolayı kutluyorum. Tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

 

SED Medya Sahibi Seda Köktener ziyarete teşekkür ederek, “Tarafsız ve ilkeli yayıncılık adına hepimiz elimizden gelen özveriyi gösteriyoruz. Halkımızdan bu yönde çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Aynı şekilde ülkemizin ve halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Bakmadan Geçme