İlden, 'Şenliğimizi geleneksel hale getireceğiz'

Seydikemer İlçesi Ortaköy Mahallesi Muhtarlığı tarafından bu yıl birincisi düzenlenecek olan Tarım Ürünleri ve Hayvancılık Şenliği, 3 Eylül Salı günü saat 19.30 ile 24.00 saatleri arasında Ortaköy Sosyal Tesisinde gerçekleşecek.

  • 2144
İlden, 'Şenliğimizi geleneksel hale getireceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Küçük İbo, Filiz Aşkın, Hasan Adıgüzel, Seyfi Murat Özyurt, Engin Çatal’ın sahne aldığı şenliğin amacının Ortaköy’deki tarım ve hayvancılığın Seydikemer, Fethiye ve Muğla’ya tanıtmak olduğu ifade edildi. Tarımsal anlamda yapılan çalışmalar hakkında da bilgi aktaran Ortaköy Muhtarı Sadettin İlden, gelecek yıllarda şenliği geleneksel bir festival haline getirmek istediklerini söyledi.

 

Ortaköy Muhtarı Saadetin İlden yaptığı açıklamada, “Yeni seçildik amaçlarımızdan birisi Ortaköy’e bir vizyon kazandırmak. Mahallemizi ilçemize, Fethiye ve Muğla’ya tanıtmak istiyoruz. Geçim kaynağımız tarım ve hayvancılığı en iyi şekilde anlatıp, Ortaköy’ün ayrıcalıklı olmasını istiyoruz. Bunun için bir şenlik organize ettik. Bunu geleneksel bir festival haline getirmek istiyoruz. Bunun için elimizi taşın altına koyduk. Esnaflarımız bu şenliğe destek oldular. Tüm vatandaşlarımızı 3 Eylül Salı günü Ortaköy Sosyal Tesisindeki ücretsiz şenliğimize davet ediyoruz” dedi.

 

Konuşmasını sürdüren İlden, “Mahallemize son sistem bir zeytin yağı fabrikası yapıldı. Yonca pazarımızı kurduk. Fethiye’den komisyoncularımız domateslerimizi almaya geliyor. Bunu ilerletmek istiyoruz. Küçük İbo, Filiz Aşkın, Hasan Adıgüzel, Seyfi Murat Özyurt, Engin Çatal şenliğimizde sahne alacak. Konuk olarak da Rahmetli Mehmet Emin Çakıcı’nın kardeşi Mehmet Çakıcı konuk sanatçı olarak yer alacak” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme