Adana Havacılık Kulübü Ölüdeniz'de eğitim yapıyor

Adana Havacılık Kulübü sporcuları yamaç paraşütü eğitimlerini arttırmak için Fethiye'ye geldi. 42 kişilik grupla Ölüdeniz Babadağ'da havacılık eğitimi gerçekleştiren Adana Havacılık Kulübü sporcuları, 'Türkiye'nin en gözde yamaç paraşütü merkezinin Ölüdeniz Babadağ olduğu için buradayız' ifadelerini kullandılar. 

  • 1061
Adana Havacılık Kulübü Ölüdeniz'de eğitim yapıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adana Havacılık Kulübü sporcuları yamaç paraşütü eğitimlerini arttırmak için Ölüdeniz’e geldi. Adana Havacılık Kulübü sporcuları 42 kişilik kafile ile Ölüdeniz’de yamaç paraşütü eğitimi gerçekleştiriyor. Askeri personelden öğretmene, avukattan doktora ve serbest meslek sahibi yamaç paraşütü tutkunlarından oluşan Adana Havacılık Kulübü sporcuları hemen her gün defalarca teleferik ile Babadağ’a çıkıp, burada hazırlıklarını yaptıktan sonra eğitmenler eşliğinde Ölüdeniz Belcekız’a uçuş gerçekleştiriyor. Ölüdeniz manzarasında gökyüzünde zaman zaman sprint çalışmalar da yapan 16-60 yaş arası sporcular Ölüdeniz’e hayranlıklarını anlata anlata bitiremiyor. 130’a yakın lisanslı sporcusu bulunduğu öğrenilen Adana Havacılık Kulübü 1 hafta boyunca eğitim çalışmalarını Ölüdeniz’de tamamlayacak. 
Adana Havacılık Kulübü Sporcusu Ali Tekin Şerbet, “ Adana’dan Adana Havacılık Kulübü adına 42 yamaç paraşütü personeli ile beraber geldik. İçimizde ilk defa uçacak olan arkadaşlar da vardı. İlk uçuşlarını gerçekleştirdiler. Gayet güzeldi. Burada olmaktan mutluyuz. Sporcuya destek veren tüm belediyelere teşekkür ediyoruz. Babadağ’a teleferikle çıkış yaptık. Teleferik güzel olmuş. İlk defa bindik, korunaklıydı. Gerekli önlemler alınmış. Sporculardan herhangi bir ücrette almadılar. İçimizde askeriye olsun öğretmen, mühendis, avukat, doktor vs. tüm meslek kollarından arkadaşlarımız mevcut. Hepsi kendi branşlarına göre gayet güzel uçuş yapıyorlar. Adana Havacılık Kulübü olarak bu anlamda tüm kitlelere seslenmenin hedefini güdüyoruz. Amacımız bu. Yani 16 yaşından 55-60 yaşına kadar sporcularımız mevcut. Bu anlamda Akdeniz bölgesinde 1 numara olmayı hedefliyoruz. Bu anlamda Adana’daki belediyelerden gerekli destekleri de alıyoruz, kendilerine de çok teşekkür ediyoruz. Adana Havacılık Kulübü 2010 yılında kuruldu. 2 sporcuyla başlandı. Şu an 128 -130’a yakın lisanslı sporcumuz mevcut” diye konuştu. 
 

Adana Havacılık Kulübü Ölüdeniz'de eğitim yapıyor
Adana Havacılık Kulübü Ölüdeniz'de eğitim yapıyor

Bakmadan Geçme