Açlığa ve susuzluğa dayanamayan firari katil teslim oldu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, 8 Nisan'da Erol Atmaca ile oğlu Emre Yiğit Atmaca'yı av tüfeğiyle vurarak öldüren ve ardından firar eden Menduh Demir'in, 1 hafta ormanda saklandığı öğrenildi. Çemberin daraldığını bilen katil, açlığa ve susuzluğa da dayanamayarak ormanlık alandan çıkıp, şehir içinde devriye gezen polis ekiplerine teslim oldu.

  • 4901
Açlığa ve susuzluğa dayanamayan firari katil teslim oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla'nın Menteşe ilçesinde baba ve oğlunu av tüfeğiyle öldüren Menduh Demir (35), bir hafta sonra polislere teslim oldu. Menteşe ilçesine bağlı Zeytinköy Mahallesi'nde baba Erol Atmaca (54) ve oğlu Emre Yiğit Atmaca'nın (29) tüfekle 15 el ateş edilerek evinin önünde öldürülmesi sonrası aranan Menduh Demir, Menteşe’nin Kötekli Mahallesi’nde devriye gezen polis ekiplerine teslim oldu.
DAĞDA ve ŞEHİRDE ARANIYORDU
Baba ile oğlunu öldürüp, firar eden Menduh Demir, Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı ve Komando Birliğinden 100 komando, iz takip köpekleri ve drone ile dağlık alanda aranırken, polis ekipleri de şehir içinde arama çalışmalarına devam ediyorlardı. Katilin bulunması için dağlık bölgelerdeki ahşap baraka, metruk binalar, mağaralar ve saklanabileceği tüm alanlar, jandarma ve komando ekipleri tarafından taranıyordu.
1 HAFTA ORMANDA SAKLANMIŞ
Komşuları olan Erol Atmaca ile oğlu Emre Yiğit Atmaca'yı 8 Nisan’da av tüfeğiyle vurarak öldüren ve ardından firar eden Menduh Demir, tüm aramalara rağmen bulanamamış ve kayıplara karışmıştı. Memduh Demir’in, Menteşe’nin Ortaköy Mahallesi’ne ailesini bıraktıktan sonra otomobille kaçtığı tespit edilmişti. Emniyet güçleri tarafından tüm aramalara rağmen bulunamayan katilin 1 hafta boyunca ormanlık alanda saklandığı öğrenildi.
ÇEMBERİN DARALDIĞINI BİLİYORDU
Firari katil Menduh Demir, kendisinin her yerde arandığını biliyordu. Arama çalışmaları kapsamında çemberin daraldığını bilen katil artık ormanda da saklanamayacağının farkına vardı. Katil, açlığa ve susuzluğa da daha fazla dayanamadı. Baba-oğulun katili Menduh Demir, saklandığı ormandan sabaha karşı çıkarak, şehir içinde devriye gezen polis ekiplerine teslim oldu.
“SUSMA HAKKIMI KULLANIYORUM”
Polislerce gözaltına alınan Demir, Komiser Hamdi Bey Polis Merkezi'ne getirildi ve daha sonra işlemlerinin ardından jandarmaya teslim edildi. Erol Atmaca ile oğlu Emre Yiğit Atmaca'yı av tüfeğiyle öldüren Menduh Demir, jandarmadaki ifadesinde susma hakkını kullanmak istediği öğrenildi. Katil Demir, jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
KATİLİN ARKADAŞIDA TUTUKLANDI
Zeytinköy Mahallesi’nde baba ve oğlunu öldürdükten sonra firar eden Memduh Demir’e, yardım ettiği iddiası ile adliyeye sevk edilen Mehmet Demir’de tutuklanmıştı. Emniyet güçleri tarafından başlatılan çalışmalar devam ederken katile yardım ve yataklık eden Mehmet Demir, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.
 

Açlığa ve susuzluğa dayanamayan firari katil teslim oldu

Bakmadan Geçme