Abdioğlu,Köktener'i Ziyaret Etti

Fethiye Gazeteciler Derneği'nin bağlı bulunduğu Ege Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Abdioğlu, 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Günü dolayısıyla SED Medya Sahibi Seda Köktener'i ziyaret etti.

  • 929
Abdioğlu,Köktener'i Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FRT TV, Gerçek Fethiye Gazetesi, FRT FM ve Dost Gazetesi’ni bünyesi altında bulunduran SED Medya’yı ziyaret eden Ege Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Abdioğlu, “24 Temmuz Basın Bayramı’nı, Fethiye’deki arkadaşlarımızla birlikte kutladık. Seda Köktener arkadaşımız, bir turizm merkezi olan Fethiye’de basın adına önemli atılımlarda bulundu. Fethiye halkının Seda Köktener ve çalışma arkadaşlarını yalnız bırakmayacağına inanıyorum. SED Medya’ya çalışma hayatında başarılar diliyorum” dedi.

 

Ziyarete teşekkür eden SED Medya Sahibi Seda Köktener, “Federasyon başkanımız ifade ettiği gibi zor bir yükün altına girdik. Fethiye ve Muğla’nın her zaman arkamızda olacağını düşünüyorum. Fethiye Gazeteciler Derneği’nin bağlı bulunduğu Ege Gazeteciler Federasyonu Başkanı olarak Fethiye’ye özel önem vermiştir. Her daim yanımızda olmuşlardır. Bu zamandan sonra onların destekleri bu ağır yükün altından kalkmamızda etkili olacaktır” diye konuştu.

 

 

Bakmadan Geçme