'82 yıl önceki aynı duyguları yaşıyoruz'

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82. yıldönümü nedeniyle açıklamada bulundu. İlçe Başkanı Öztürk, '82 yıl önceki aynı duyguları yaşamaktayız. Büyük Komutan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 82. yıldönümünde rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz' ifadelerini kullandı.

  • 965
'82 yıl önceki aynı duyguları yaşıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et


82 yıl önceki aynı duyguları yaşadıklarını kaydeden AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedeflere ulaşma noktasında 18 yıldır can ve başla çalıştıklarını belirtti. Türkiye’nin dünyada parmakla gösterilen bir ülke olduğunu dile getiren İlçe Başkanı Öztürk, büyük ve güçlü Türkiye yolunda özverili çalışmalarını bundan sonra da devam edeceklerini söyledi. 

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk yaptığı açıklamada, “Büyük Komutan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 82. yıldönümünde rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. 82 yıl önce yaşanan duyguları bugün de yaşıyoruz. AK Parti olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedeflere ulaşma noktasında 18 yıldır can ve başla çalışıyoruz. Sağlıkta, ulaşımda, sanayide hamleler yaptık. Silah sanayimizi geliştirdik. İHA’lar, SİHA’lar ve savaş gemileri yapıyoruz. Ülkemizi dışa bağımlılıktan kurtardık. Milli araç ve gereçlerimizi yapıyoruz. Dünyada parmakla gösterilen ülkelerden birisi haline geldik. Büyük ve güçlü Türkiye yolunda çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz” dedi. 
 

Bakmadan Geçme