72 YAŞINDAKİ MEHMET DEDE COVİD-19'U YENDİ

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan 72 yaşındaki Mehmet dede, yakalandığı koronavirüsü yenerek hastaneden taburcu oldu. Mehmet dede, kendisini sağlığına kavuşturan doktor ve hemşirelere teşekkür etti.

  • 4520
72 YAŞINDAKİ MEHMET DEDE COVİD-19'U YENDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer ilçesinde yaşayan 72 yaşındaki Mehmet Baykal, bundan bir ay önce nefes darlığı şikayetiyle geldiği Fethiye Devlet Hastanesi’nde yapılan koronavirüs testi sonucu pozitif çıkınca tedavi altına alındı. Yoğun bakım ünitesinde yaklaşık bir ay boyunca enfeksiyon hastalıkları uzmanı Sebahat Memiş gözetiminde tedavi gören Mehmet dede, Covid-19’u yenmeyi başardı. Mehmet Baykal yoğun bakım ünitesinden intaniye servisine alınırken buradaki tedavisi de tamamlanıp dün taburcu edildi. Yaz mevsimini Seki yaylasında geçiren Mehmet Baykal bir süre evinde de izole durumda kalacak. Fethiye Devlet Hastanesi’nden hemşirelerin alkışlarıyla uğurlanan Mehmet dede kendisini sağlığına kavuşturan doktor ve sağlık görevlilerine teşekkür etti.

3 POZİTİF VAKA

Öte yandan Fethiye Devlet Hastanesi’nde 3 ayrı pozitif vakanın tedavisinin devam ettiği belirtilirken şu günlerde de maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmesinin şart olduğu vurgulandı. Fethiye Devlet Hastanesi yetkilileri pandemi sürecinin devam ettiğini, bilim kurulu üyelerinin yaptığı tavsiyelere aynen uyulması gerektiğini hatırlatarak “Piknikte, denizde, sokakta, sahilde her nerede olunursa olunsun hijyen, maske ve mesafe kurallarına dikkat etmeliyiz. Normalleşme sürecinde rehavete girilmemelidir” ifadelerini kullandılar.

Bakmadan Geçme