29 EKİM CUMHURİYET HAFTASI FAALİYETLERİ BAŞLADI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 29 Ekim Cumhuriyet Haftası Faaliyetleri Başladı İlk olarak Hokey Federasyonu İl Temsilciliğinin 2020 yılı faaliyet programında yer alan İller arası Cumhuriyet Kupası Salon Hokeyi Turnuvası Menteşe Spor Salonunda düzenlendi.

  • 1246
29 EKİM CUMHURİYET HAFTASI FAALİYETLERİ BAŞLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; turnuvada dereceye giren takımların ödüllerini, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu ve Muğla Gençlik ve Spor Şube Müdürü ve aynı zamanda Muğla Hokey İl Temsilcisi Sevgi Tombul takdim ettiler.
Cumhuriyet Kupası Salon Hokeyi Müsabakalarında Köyceğiz Balı Göl Spor Kulübü birinci olurken, Güney Eziler Hokey Takımı ikinci, Ege Yıldızları Spor Kulübü üçüncü tamamladı. 

Turnuvaya katılan ve dereceye giren takımları tebrik eden Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “29 Ekim Cumhuriyet Haftası boyunca faaliyetlerimiz devam edecek. Valiliğimiz tarafından hazırlanan 2 otobüsle personellerimiz 28 Ekim Çarşamba ve 29 Ekim Perşembe 2 gün boyunca merkez ilçe başta olmak üzere tüm ilçeleri gezerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu halkımızla paylaşacaklar. Bu aziz yurdu bize vatan yapan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğünü, milletin huzur ve sükûnunu sağlayan ve bu kutsal amaç için toprağa düşerek şehitlik mertebesine ulaşmış aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle; gazilerimizi şükranla anıyor; herkesin Cumhuriyet bayramını kutluyorum “ dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Haftası Faaliyetleri devam edecek.
28 Ekim - 1 Kasım 2020 18 Yaş Altı Tenis Takım Şampiyonası ve 29 Ekim Cumhuriyet Haftası Tenis Turnuvası / Menteşe – Tenis Kulübü Kortları
29 Ekim 2020 Perşembe Oryantiring / Menteşe – Kışla
31 Ekim 2020 Cumartesi Satranç Turnuvası / Ortaca – Spor Salonu
31 Ekim – 1 Kasım 2020 Yelken Yarışları / Fethiye
 

Bakmadan Geçme