25. Yıldönümü Kutladılar

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği, kuruluşunun 25. yıldönümünü, korona virüsü salgını nedeniyle sade bir törenle kutladı. Pasta kesen dernek yöneticileri, Fenerbahçe'nin bu yıl şampiyon olması dileğinde bulundular.

  • 945
25. Yıldönümü Kutladılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Hotel’de gerçekleşen kutlama törenine Fethiye Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cihan Ünal, yönetim kurulu üyeleri ve Fethiye Genç Fenerbahçeliler Başkanı Yunus Türk katılım sağladılar. 25. yıl önce kurulan dernekte şu zamana kadar emeği geçen başkan ve yöneticilere teşekkür eden Dernek Başkanı Cihan Ünal, Fenerbahçe’nin bu yıl şampiyonluğa ulaşacağını dile getirdi. 

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cihan Ünal yaptığı açıklamada, “Derneğimizin kuruluşunun üzerinden 25 yıl çıktı. Şu zamana kadar emeği geçen başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu yıl pandemi süreci olması nedeniyle sade bir tören gerçekleştirdik. Her ne kadar tribünlerde olamasak da Fenerbahçe’nin yanında olmaya devam edeceğiz. En büyük temennimiz takımımızın bu yıl şampiyon olması” dedi. 
 

Bakmadan Geçme