CİĞERCİ MAHİR USTA FETHİYE'DE

Ciğer şiş denince akla ilk olarak Şanlıurfa, Mardin veya Diyarbakır gelir. 1984 yılından bu yana bu sektörde kalitesi ve lezzeti ile adından söz ettiren Ciğerci Mahir Usta, Fethiye'de Akarca Mahallesi'ndeki yerinde hizmete başladı. Deneyimli ve alanında uzman personelleri, temizliği ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Ciğerci Mahir Usta'nın ciğer şişlerindeki lezzeti içerisindeki gizli baharatında saklı.

  • 8975

Fethiye Devlet Hastanesi yanında bu eşsiz lezzet ve kaliteyi Fethiyeliler ile buluşturan Ciğerci Mahir Usta, 36 yıllık tecrübesi ile bu sektöre imza atmış işletmeler arasında. Birbirinden lezzetli ve ustalıkla hazırlanmış meze çeşitleri ile iddialı olan Ciğerci Mahir Usta, ciğer müdavimlerinin uğrak mekanı… İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde uzmanlar et ve et ürünlerinin tüketilmesini tavsiye ediyor. Ciğerin protein, demir, bakır ve A vitamini bakımından zengin bir hayvansal gıda olduğu belirtildi. Bunlara ek olarak ciğer, çok iyi birer, çinko, manganez, D vitamini, C vitamini, riboflavin, tiamin, niasin, B6 vitamini, folat, B12 vitamini, pantotenik asit, fosfor ve selenyum kaynağıdır.

LEZZETİN SIRI ÖZEL BAHARAT
Ciğer ustası Ali Gökler yaptığı açıklamada, “Ciğerci Mahir Usta olarak artık Fethiye halkının hizmetindeyiz. Yeni açmış olduğumuz işletmemizde, kalitesi ve lezzeti ile ün yapmış olan ciğer şişlerimizi herkesin beğenisine sunduk. 30 yıldır bu işi yapıyorum. Ciğer şişlerimizin özelliği, öncelikle kuzu ciğeri kullanıyoruz. Ciğerleri önceden şişe saplamıyoruz, yoksa kararma yapıyor. Kanının üzerinde kalması daha makul… Servis edilmeden önce şişe alıyoruz ve taze olarak sunuyoruz” dedi. 

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ İÇİN CİĞER 
Ciğer şişleri hazırlamadan önce kendilerine has bir baharat kullandıklarını dile getiren Gökler, “Bu baharat ve soslarımız tamamen gizlidir. Ciğer şişlerimizin yanında közlenmiş domates ve biber ile mezelerimizi ikram ediyoruz. Bunun yanında özel soslu ekmeğimiz var. Bulunduğumuz süreçte bağışıklık sistemi için ciğer büyük bir öneme sahip. Bir ciğer şiş ortalama 4 dakikada hazır oluyor. Güzel bir lezzet sunuyoruz. Herkesin bu lezzeti tatmasını istiyoruz. Fethiye halkını bekliyoruz” diye konuştu. 
 

CİĞERCİ MAHİR USTA FETHİYE'DE
CİĞERCİ MAHİR USTA FETHİYE'DE
CİĞERCİ MAHİR USTA FETHİYE'DE
CİĞERCİ MAHİR USTA FETHİYE'DE
CİĞERCİ MAHİR USTA FETHİYE'DE

Bakmadan Geçme