25 yıldır gelenek bozulmadı

Kıvrak Motor Sahibi Nuri Kıvrak, Honda Türkiye satış birinciliğini 2020 yılında da kazandı. 44 yıldan bu yana Fethiye'de Kıvrak Motor olarak halka hizmet veren Kıvrak Motor, Honda Türkiye satış birinciliğini yine Fethiye'ye getirdi. Kıvrak Motor Sahibi Nuri Kıvrak, öncelikle müşterilerine teşekkür ederek '2020 yılında korona virüsü salgınına rağmen satışlarımızı yüzde 20 arttırarak, hizmetimizi sürdürdük. 2021 yılında hedefimiz yüzde 30'lara ulaşmak' ifadelerini kullandı.

  • 2935
25 yıldır gelenek bozulmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kıvrak Motor Sahibi Nuri Kıvrak, Honda Türkiye satış birinciliğini 2020 yılında da kazandı. 44 yıldan bu yana Fethiye’de Kıvrak Motor olarak halka hizmet veren Kıvrak Motor, Honda Türkiye satış birinciliğini yine Fethiye’ye getirdi. Ayrıca 2020 yılı Hızlı Finansman Taşıt Kredisi Türkiye Birinciliği ödülüne de layık görülen Nuri Kıvrak; 2021 yılı için hedeflerinin yüzde 30’un üzerinde satış yapmak olduğunu ifade etti. Bugüne kadar pek çok müşteriye ve gençlere motosiklet eğitimleri de veren Kıvrak, pandemi döneminde motosiklete ilginin arttığını vurguladı. 

Kıvrak Motor Sahibi Nuri Kıvrak yaptığı açıklamada, “Öncelikle birinci olmamızı sağlayan tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum. Pandemi döneminde motosiklet ve iki tekerli araç kullanımı, istatistiklere göre yüzde 35 arttı. 25 yıldır geleneksel hale getirdiğimiz birinciliğimiz devam ediyor. 2020 yılında korona virüsü salgınına rağmen satışlarımızı yüzde 20 arttırarak, hizmetimizi sürdürdük. 2021 yılında hedefimiz yüzde 30’lara ulaşmak. Motosikleti sevmek ve bütünleşmek ayrı bir olaydır. Bunun yanında motosiklete olan önyargıyı bitirmemiz gerekiyor. Müşterilerimize söylediğimiz ilk şey, güvenliği elden bırakmamaları. Kask, koruyucu elbise gibi ekipmanların kullanımını yanı sıra kurallara uyulması gerektiğini hatırlatıyoruz. Trafikte araba sürücüleri motor kullanıcılarına, motor sürücüleri de araç kullan kişilere saygı göstermelidir. Karşılıklı saygı en büyük temennimiz” dedi. 

VERGİ SIRALAMASINDA DA İLK SIRALARDA 
Nuri Kıvrak, “Kurumlar Vergisi sıralamasında ilk sıralarda yer alıyoruz. Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın belirlediği kurallar çerçevesinde; Türkiye Finans Bankası Fethiye Şubesi ile çalışıyoruz. Şubemiz de finans kredisi kullanımında birinci oldu. Bu başarıya da vesile olduk. Motosiklet kurallara uygun şekilde kullanıldığında hem zamandan hem de aile ekonomisinden tasarruf sağlamaktadır. Gelişmiş ülkelerde nüfus yoğunluğunun büyük bir bölümü, ulaşımda motosiklet kullanmaktadır. Bu oran komşumuz Yunanistan’da yüzde 87, ülkemizde ise yüzde 9’dur. 2021 yılında satışlarımızı arttırmayı hedefliyoruz” diye konuştu. 


 

Bakmadan Geçme