SED Medya'dan FETOB'a ziyaret

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, ekibiyle birlikte Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal'a iade-i ziyarette bulundu. Turizm sezonun iyi geçmesini dileyen Köktener, FETOB Başkanı Bülent Uysal ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

  • 1031

SED Medya Yönetim Kurulu ve Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, beraberinde SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen, Gerçek Fethiye Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ersin Dal, Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal’a iade-i ziyarette bulundu. SED Medya ekibini karşılayan Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal ve ekibi, ziyarete teşekkür etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette FETOB’un çalışmaları ve turizm hakkında bilgiler aktarıldı. SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “Pandemi öncesi Bülent Başkan ve ekibi ziyaretimize gelmişlerdi. Bizde iade-i ziyaret gerçekleştirdik. Önümüzdeki sezonun nasıl olacağı hakkında bilgiler aldık. Bizi ağırladıkları için teşekkür ediyoruz.  Yeni sezonun güzel geçmesini diliyoruz. İnşallah bu kötü zamanlar biter. Sağlıklı ve güzel günlere kavuşuruz " diye konuştu.

Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal ise, “SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve ekibine ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Malum gündemimiz turizm ve pandemi. Fethiye olarak turizmden beklentimiz çok büyük. Pandemi inşallah en kısa zamanda sonlanır. Fethiye’nin adını ulusalda ve yurtdışında nasıl daha iyi duyurabileceğimizi ve Fethiye markasını daha iyi yerlere taşımak için neler yapmamız gerektiği hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Fethiye için elimizden gelen çalışmaları yapacağız. İnşallah tüm esnafımız ve halkımız en kısa zamanda eski günlerine döner” ifadelerini kullandı. 
 

SED Medya'dan FETOB'a ziyaret

Bakmadan Geçme