24 yıllık görevini devretmeye hazırlanıyor

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mümtaz Kökten, 24 yıllık görevini devretmeye hazırlanıyor. Kooperatif Başkanı Kökten, 'Geçtiğimiz yıl kongre için 2 defa hazırlık yaptık. Pandemi nedeniyle ertelemek zorunda kaldık. Bilindiği üzere 24 yıllık hizmetim var. Görevi gençlere devredeceğim' dedi.

  • 1709
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
24 yıllık görevini devretmeye hazırlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2021 yılı Mayıs veya Haziran aylarında yapılacak genel kurul ile 24 yıllık görevini devretmeye hazırlanan Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mümtaz Kökten, turizm sezonunu da değerlendirdi. İyi bir sezon geçirdiklerini dile getiren Kökten, açmayan otel işletmecilerinin pişman olduğunu söyledi. 

KONGRELER İPTAL EDİLDİ 
Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mümtaz Kökten yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz yıl kooperatifimizin kongresi için 2 defa hazırlık yaptık. 3 yıl arayla seçim oluyor. 3 yıl öncesinden bırakma kararı almıştım. Bilindiği üzere 24 yıllık hizmetim var. Görevi gençlerimize devretmeye hazırlanıyorum. Genel kurulumuz bakanlık tarafından iptal edildi. 2021 yılı Mayıs veya Haziran aylarında kongremizi yapmayı düşünüyoruz. Toplamda 58 üyemiz var” dedi.

SEZONU DEĞERLENDİRDİ 
Turizm sezonunu da değerlendiren Kökten, “Yaz sezonu güzel geçti. Turizm 2-3 aylık dönemde beklenenden çok daha iyi gerçekleşti. Artık tüm ülkelerden tatilciler geliyor. Pazarımız genişledi. Açmayan oteller pişman oldu. Gelecek dönem için aşı çalışmaları başladı. İnşallah, gelecek sezon çok daha iyi olacak” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme