• Haberler
  • 11'İNCİ ULUSLARARASI FETHİYE FESTİVALİ BAŞLIYOR

11'İNCİ ULUSLARARASI FETHİYE FESTİVALİ BAŞLIYOR

Fethiye Rotary Kulübünün önderliğinde, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye Belediyesi, Fethiye Otelciler Birliğinin destekleriyle gerçekleştirilecek olan 11'inci Uluslararası Fethiye Festivali bugün başlıyor.

  • 1438
11'İNCİ ULUSLARARASI FETHİYE FESTİVALİ BAŞLIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu yıl 11’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Fethiye Festivali bugün saat 10.00’da başlıyor. Fethiyeliler 6-25 Mayıs tarihleri arasında kültür ve sanat dolu günler geçirecek. Bir birinden güzel etkinliklerin olacağı festival Fethiye Rotary Kulübünün önderliğinde, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye Belediyesi, Fethiye Otelciler Birliğinin destekleriyle gerçekleşecek.

Festival Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi (FBÖOKM) salonunda resim sergisi açılışıyla başlayacak. Saat 10.20’de festival açılış programı FBÖOKM’de yapılacak. Saat 11:15’te lise öğrencileri arasında düzenlenen röportaj yarışmasının ödül töreni yapılacak. Festival akşamı saat 21.00’da da Öner Yağcı konferans verecek.

20 gün sürecek olan festivalde; Fotoğraf yarışmaları, yerel ürünler fuarı, söyleşiler, konferanslar, sergiler, kitap fuarı, stanup gösterileri, tiyatro gösterileri, konserler, kısa film yarışmaları ödül töreni düzenlenecek. Festivalin son günü olan 25 Mayıs Cumartesi Karnaval Yürüyüşü gerçekleştirilecek. Yine aynı gün Beşkaza Meydanında dans ve müzik gösterileri yapılacak.

               

 

Bakmadan Geçme