Ceviz, 'Kırmızı Kart Oyun Düzenimizi Bozdu' 

3. lig 2. Grupta mücadelede eden Fethiyespor'da İzmir temsilcisi Karşıyaka önünde alınan 2-0'lık yenilginin üzüntüsü yaşanıyor. Lacivert beyazlılar ligde, deplasmandaki Kocaelispor maçının ardından 11 hafta sonra ikinci yenilgisini alırken, arka arkaya son iki hafta da birer futbolcusu da kırmız kart ile oyun dışı kaldı. Fethiyespor teknik direktörü Mustafa Ceviz, 'Oyunun ilk yarısında biz hakimdik. Yine ataklar düzenlerken 51. dakikada Mert Caymaz'ın çift sarı karttan atılması oyun düzenimizi bozdu.' İfadelerini kullandı.

  • 1122
Ceviz, 'Kırmızı Kart Oyun Düzenimizi Bozdu' 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3 lig 2. Grupta mücadelede eden Fethiyespor, Ege derbisinde Karşıyaka’ya 2-0 mağlup olması Fethiyespor ve taraftarlarını üzdü.  Fethiyespor’da 2. Yarının başında Mert Caymaz’ın çift sarı karttan oyun dışı kalması lacivert beyazlı takımın oyun düzenini bozdu. Eline geçirdiği fırsatları değerlendiremeyen Fethiyespor’da bu hafta 3 puan kaybedilmesi camiayı üzüntüye boğdu. Fethiyespor’da Karşıyaka maçı öncesi sakat oyunculardan Erdi Bakırcı ve Turgay An’ın yanı sıra kırmızı kart cezalısı Cemal Şener’in kadroda yer almamasına rağmen maçın ilk yarısında başa baş bir mücadele ortaya koydu. 
Fethiyespor’da ilk yarıda golcüler önemli pozisyonları da değerlendiremedi. Teknik direktör Mustafa Ceviz, “Maç öncesi sakat ve cezalı oyuncularımız vardı. 2. yarının başında 10 kişi kalınca oyun düzenimiz bozuldu. Maçın ilk yarısında iyi oynayan bizdik. İlk yarı pozisyonlarımız vardı, değerlendiremedik. 2. yarı maçı alacağımıza devre arası oyuncularımızla konuştuk. Fakat 2. yarı başında 51. Dakikada önemli oyuncumuz Mert Caymaz’ın çift sarı karttan oyun dışı kalması oyun düzenimizi bozdu. Maçı 10 kişi ile dengede götürürken beklemediğimiz bir gol yedik. Uzun süredir maç kaybetmeyen bir takımdık. Beraberlik golünü ararken 90. dakikada kontradan yediğimiz gol ile mağlup olduk. Sonuç için üzgünüz. Cumartesi günü evimizde Erbaaspor ile karşılaşacağız. Bu maçın hazırlıklarına hemen başlıyoruz. Sakat oyuncularımızın iyileşmesi cezalıların dönmesi ile Erbaa maçına güçlü bir şekilde hazırlanacağız. Tüm taraftarlarımızın desteği ile kazanacağız” diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme