Zurnazen Festivali 29 Ağustos'da Fethiye'de

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği, Dünyada ve Türkiye'de ilk olan Uluslararası Zurnazen Festivali bu yıl 9. kez sanatseverlerle buluşuyor. Festivalin kapanışı ise 29 Ağustos 2024 Perşembe günü Fethiye'de Beşkaza Meydanı'nda oyuncu, şarkıcı Suzan Kardeş'in sahnesiyle gerçekleşecek.

  • 1047

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi’nin işbirliğinde Fethiye Beşkaza Meydanı’nda 29 Ağustos Perşembe günü gerçekleşecek olan festival, bu sene de dolu dolu geçecek. Birbirinden değerli zurna sanatçılarının sahne alacağı festival, Oyuncu, şarkıcı Suzan Kardeş’in gerçekleştireceği konserle son bulacak.

Festivale tüm Fethiye halkını davet eden Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Dünyada ve Türkiye’de ilk olan Uluslararası Zurnazen Festivali 29 Ağustos Perşembe Günü Beşkaza Meydanı’nda çok güzel bir konser ile sonlanacak. Üç bin yıllık bir geçmişi olduğu düşünülen zurna, ülkemizin her yerinde olduğu gibi burada da çok önemli bir enstrümantal. Muğla’mızın her köşesinde yapılan festival, her sene olduğu gibi Fethiye’mizde de yapılacak. Tüm halkımızı bu anlamlı festivale bekliyorum” dedi.

Zurnazen Festivali 29 Ağustos'da Fethiye'de

Bakmadan Geçme