Turizmci Zıllı, 'Çalışanlarımızın test sonuçları negatif'

Sosyal medyada bir kullanıcının gelişigüzel yaptığı bir yorum üzerine açıklama yapmak zorunda kalan Ata Park Hotel Sahibi Ziver Zıllı, araştırma yapmadan yorum yazan kişi hakkında savcılığa başvuruda bulunacağını belirtti. Zıllı, '2 ay 27 günden beri otelimiz kapalı. Tüm çalışanlarımızın sağlık raporları elimizde mevcut. Hepsinin test sonuçları negatif' şeklinde konuştu.

  • 5001
Turizmci Zıllı, 'Çalışanlarımızın test sonuçları negatif'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ata Park Hotel Sahibi Ziver Zıllı yaptığı açıklamada, “Birkaç gündür kulağımıza bazı haberler geliyor. Pandemi ile ilgili Fethiye’de gerçeği yansıtmayan ifadeler kullanılıyor. 25 yıldır bu otelin işletmesini yapıyorum. Temelden başlayıp, tırnaklarımla bu binayı ortaya çıkardım. Hizmete başladığımız süre içerisinde birçok ünlü ismi burada ağırladık. Fethiye’de şehir oteli olarak ilkler arasında yer almaktayım. 12 ay hizmet sunan bir oteliz. Dün bana gelen telefonlarda, yakınlarımızda bir vakaya rastlandığını okuduklarını dile getirdiler. Hatta çekinerek benim bilgim olup olmadığını sordular. Bir vatandaş sosyal medyada yorum yapmış” dedi.

“Bizim iki hastamız var ama bunlar korona virüsü değil” değil diyen Turizmci Ziver Zıllı, “Bir genç kızımız balkondan düşmüş, ciğerinden bir rahatsızlığı var. Onunla ilgili tedavi görüyor. Son günlerde rahatsızlandığı için hastaneye yatırıldı. Diğeri de resepsiyon da çalışan personelimiz. 6 ay önce bir ameliyat oldu, geçtiğimiz hafta da ikinci ameliyatını oldu. Yarından itibaren de işinin başında olacak. Çarşamba günü de biz otelimizi açmayı planlıyoruz. 2 ay 27 günden beri otelimiz kapalı. Bu arada da tadilat ve onarımlarımızı gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

25 yıldan bu yana Fethiye’de turizmcilik yapan Ziver Zıllı, “Araştırılmadan sosyal medyada yapılan bu yorum bizi gerçekten çok üzdü. FTSO Başkanımız ile görüştüm. Böyle asılsız haberlere üzüldüğünü söyledi. Bu konuda çözüm bulunması gerektiğini söyledim. Bu tür olaylar Fethiye ekonomisini olumsuz etkiliyor. Çünkü tesisin ismi unutulur, olayın Fethiye’de yaşandığı akıllarda kalır. Bunun ilçemize yapılmış bir hata olduğunu düşünüyorum. Bu yorumu bilinçsizce yapan kişiyi savcılığa verip, takibimi sürdüreceğim. Gerekli cezayı almasını sağlayacağım. Hatta gerekirse tazminat davası açacağım. Bu bilinçsiz yorum yapan kişilere örnek olsun. Tüm çalışanlarımızın sağlık raporları elimizde mevcut. Hepsinin test sonuçları negatif” diye konuştu.

  

Turizmci Zıllı, 'Çalışanlarımızın test sonuçları negatif'
Turizmci Zıllı, 'Çalışanlarımızın test sonuçları negatif'

Bakmadan Geçme