Zentara'da sezon bitmiyor

Zentra Beach, leziz ve hijyenik bir ortam arayanların buluşma noktası haline geldi. Tamamen doğal ve organik kahvaltısının yanı sıra kebap ve ızgara çeşitleri ile de adından söz ettiren işletme, sonbaharın keyfini çıkarmanız için tüm imkanları sunuyor.

  • 2591
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Zentara'da sezon bitmiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vatandaşlar bahar ayında yazdan kalma havaların tadını Fethiye'de Koca Çalış Mevkii'nde bulunan Zentara’da çıkarıyor. Özellikle hafta sonlarında yerli ve yabancı turistler ile bölgede yaşayanların ilgisini çeken Zentara Beach, akşamları da canlı müzik programları ile oldukça iddialı. Çocuk parkı ve yemyeşil ağaçlardan oluşan ferah ortama sahip olan işletme, hijyene de büyük önem veriyor. Sahili ile gün boyu eğlence severlerin vakit geçirebildiği Zentara Beach, doğal ve organik kahvaltısı ile Fethiye’nin en gözde mekanları arasında yer alıyor. Özel etkinliklerin düzenlediği Zentara’da akşam saatlerinde canlı müzik eşliğinde sonbahar akşamlarının keyfini çıkarmak mümkün.
“ZENTARA OLARAK YOĞUN BİR SEZON ATLATTIK” 
Zentara Beach İşletme sahibi Şükrü Okka, “Zentara olarak yoğun bir sezon atlattık. Yaz sonu okullar açılınca çekilmeler oldu. Biz % 80 yerliye hitap ettiğimiz için hizmetlerimize devam ediyoruz. Kahvaltımız Fethiye’de sevilen ve tutulan bir kahvaltı. Halkımız bizi tercih ediyor Sağ olsunlar. Plajımız da hala devrede. Burada kahvaltı yapıp plaja geçip şezlong ve şemsiyeden ücretsiz faydalanabiliyorlar. Aynı zamanda akşam canlı müziğimiz devam ediyor. Güzel bir ekibimiz var. Hepsinin tarzı farklı. Kış dönemi için kapalı ve açık alanlarımız da mevcut” dedi. 
“İŞİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPIYORUZ”
İşletmeci Şükrü Okka, “Hafta sonları daha çok yoğunluğumuz oluyor. Sezon güzel geçti. Yaz yoğunluğunu hala yaşamaya devam ediyoruz. Halkımız gündüz kahvaltı, akşam canlı müzik ve yemek için hafta sonu ise toplantı ve yemeklerimiz oluyor. İnşallah bu şekilde devam eder ve kapanma olmaz. Covid yüzünden esnaf çok zarar gördü. En azından geçmiş zararımızı bir şekilde telafi etmeye çalışıyoruz. İyi olacağını düşünüyorum. Herkes aşılandı, biz de hijyen kurallarına dikkat ediyoruz. Zaten alanımız doğal bir ortam ve çok güzel.  2 ortağım ve eşlerimizle birlikte işimizi sıkı tutarak ve hijyen kurallarına uyarak çalışıyoruz.  Mutfak temizliği olsun, müşterilerimize karşı güler yüz olsun tüm çalışanlarımızla hepimiz bir aile gibi işimizi yürütüyoruz” diye konuştu. 
“AİLELERİN TERCİH ETTİĞİ BİR MEKANIZ”
Şükrü Okka, “Yazın burada hava püfür püfür kışın ise çok esinti olmaz. Deniz çok dalgalı olmuyor ve manzaramız denize karşı. Müthiş bir hava var mis gibi. Müşterilerimiz çocukları, aileleriyle birlikte akşamları gelip seviyeli bir ortamda vakit geçirebilirler. Konseptimizi değiştirmiyoruz ve aynı şekilde devam ediyoruz. Bu şekilde de sevildiğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
 

Zentara'da sezon bitmiyor
Zentara'da sezon bitmiyor
Zentara'da sezon bitmiyor
Zentara'da sezon bitmiyor
Zentara'da sezon bitmiyor
Zentara'da sezon bitmiyor
Zentara'da sezon bitmiyor
Zentara'da sezon bitmiyor
Zentara'da sezon bitmiyor

Bakmadan Geçme