ZAFER PARTİSİNDEN, TAŞKESENLİOĞLU HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Sermaye Piyasası Kurulu başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun sermaye artırımı yapmak isteyen firmalardan rüşvet aldığı iddiası sonrası Zafer Partisi Taşkesenlioğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

  • 494
ZAFER PARTİSİNDEN, TAŞKESENLİOĞLU HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

16 yıl boyunca Bank Asya yöneticiliği yaptıktan sonra Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından SPK Başkanlığı'na getirilen Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun sermaye artırımı yapmak isteyen iş adamlarından aldığı rüşvetlerle 180 Milyon Dolar sermaye yaptığı ve beş yıldızlı bir otelinin olduğu iddia edildi.

ZAFER PARTİSİ HAREKETE GEÇTİ
Ortaya atılan iddiaların ciddi olması ve iddiaların ispatına yarar somut delillerin bulunması sonucunda Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ kendisine ait resmi sosyal medya hesabından "Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun sermaye artırımı yapmak isteyen firmalardan rüşvet aldığı, 180 milyon $ parası ve 5 yıldızlı oteli olduğu iddiaları ile ilgili olarak Zafer Partisi Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacaktır." şeklinde açıklama yaptı.

MÜCADELE EDİLECEKTİR
Zafer Partisi Anadolu Kalesi projesi ile 12 milyon sığınmacıyı nasıl vatanlarına yollayacak ise vatanımızı talan eden soyguncular ile aynı kararlılık ile mücadele edecektir. Yetimin, yoksulun, işçinin, gencin hakkını yedirmeyeceğiz. Soyguna son. 
 

Bakmadan Geçme