Zafer Bayramı'mızı coşkuyla kutluyoruz

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Muğla ve Fethiye'de de törenlerle kutlanacak. Bu kapsamda 30 Ağustos Cuma günü ilk tören saat 09.30'da Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilecek. Öte yandan Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenecek yürüyüşe Türk Bayraklarını alıp gelecek binlerin katılması bekleniyor.

  • 985
Zafer Bayramı'mızı coşkuyla kutluyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beşkaza Meydanı’ndaki programda başta Kaymakam Muzaffer Şahiner olmak üzere diğer yetkililer çelenkleri sunacak. Ardından saygı duruşunda, bulunulup, İstiklal Marşımız söylenecek. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından tören sona erecek. Aynı gün saat 10.00’da Kaymakam Muzaffer Şahiner, kaymakamlık makamında tebrikleri kabul edecek.

 

KONSER VE YÜRÜYÜŞ

Fethiye Belediyesi de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yürüyüş ve konser programı düzenledi. Saat 20.00’de Özgecan Anıtı’ndan başlayan yürüyüş, sahil bandı boyunca devam edip; Beşkaza Meydanı’nda sona erecek. Belediye Başkanı Alim Karaca’nın da katılacağı yürüyüşün ardından Adem Kazan, Ali Tunç, Aysun Karasaçlı, Mustafa Selçukoğlu ve FETAV Gençlik Korosu konserleri yapılacak. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca bu organizasyonlara tüm vatandaşları davet etti.

 

 

Bakmadan Geçme