ZAFER BAYRAMI'NIN 98. YILDÖNÜMÜ FETHİYE'DE DE KUTLANACAK

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98. Yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Muğla ve ilçeleriyle Fethiye ve Seydikemer'de de coşkuyla kutlanıyor. Fethiye'de Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı'nda yapılacak kutlamada çelenkler anıta sunulup günün anlam ve önemi hakkında konuşmalar yapılacak. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat yaptığı yazılı açıklamada '30 Ağustos milletimizin azim ve inancının zaferidir' dedi.

  • 1093
ZAFER BAYRAMI'NIN 98. YILDÖNÜMÜ FETHİYE'DE DE KUTLANACAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. Yıldönümü Pazar günü Fethiye Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde yapılacak törenle kutlanacak. Saat 10:30’da yapılacak törene Kaymakam Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Alim Karaca, İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel, İlçe Jandarma Komutanı Rüştü Şen, AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Chp İlçe Başkanı Mehmet Demir, İyi Parti İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, STK’lar başkan ve üyeleriyle, oda başkanları ve vatandaşların katılması bekleniyor. Törende ilk olarak Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtı’na çelenkler sunulacak. Ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımız söylenecek. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasından sonra öğrenciler şiirler okuyacak. Fethiye Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önündeki törenin ardından Kaymakam Eyüp Fırat ve protokol üyeleri Fethiye Taşyaka Şehir Mezarlığı’ndaki şehit mezarlarına ziyarette bulunacak. 
Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı yazılı mesajda “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 26 Ağustosta başlayan ve 30 Ağustos 1922’de eşsiz bir zaferle sonuçlanan ve her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, bağımsızlık aşkıyla yanan özgür yaşama iradesinden asla taviz vermeyen asil milletimiz azim ve inancının zaferidir” dedi.
Kaymakam Fırat “Anadolu insanının kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, topyekün verdiği onurlu bir mücadelenin eseri olan bu büyük zafer, Türk ulusunun kudret ve kahramanlığının bir göstergesi olmakla kalmamış, birlik ve beraberliğimizin ne kadar büyük ve sarsılmaz olduğunu da ortaya koymuştur. Bugün de aynı şuur ve ruhla, ecdadımızdan bizlere emanet olan vatanımıza ve Cumhuriyetimize sahip çıkmak en önemli görevimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramında başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan savunması ve bölünmez bütünlüğümüz uğrunda canını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI kutluyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.
FETHİYE KAYMAKAMI EYÜP FIRAT’TAN BAYRAK SEFERBERLİĞİ
Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Kaymakamlığı sosyal medya hesabından yayınladığı çağrıda Fethiye halkını bayrak seferberliğine davet etti. Fırat, “Kutla Zaferimizi Şanlı Bayrağımızla, Bezensin Yer Gök Ay Yıldızımızla. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 26 Ağustosta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de eşsiz bir zaferle sonuçlanan ve her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, bağımsızlık aşkıyla yanan özgür yaşama iradesinden asla taviz vermeyen asil milletimiz azim ve inancının zaferidir. Bu vesileyle, milletimiz açısından büyük öneme sahip olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı bu yıl da ülke genelinde büyük bir coşkuyla kutlamak adına Fethiye'deki bütün vatandaşlarımızı evlerinin cam ve balkonlarını Şanlı Bayragımızla donatmaları konusunda davet ediyoruz. Hadi Fethiye’m, hep birlikte Al bayrağımızı, Şanlı Bayrağımızı dalgalandıralım” ifadelerini paylaştı.

ZAFER BAYRAMI'NIN 98. YILDÖNÜMÜ FETHİYE'DE DE KUTLANACAK
ZAFER BAYRAMI'NIN 98. YILDÖNÜMÜ FETHİYE'DE DE KUTLANACAK
ZAFER BAYRAMI'NIN 98. YILDÖNÜMÜ FETHİYE'DE DE KUTLANACAK
ZAFER BAYRAMI'NIN 98. YILDÖNÜMÜ FETHİYE'DE DE KUTLANACAK
ZAFER BAYRAMI'NIN 98. YILDÖNÜMÜ FETHİYE'DE DE KUTLANACAK

Bakmadan Geçme