Zabıtalara tükenmişlik sendromu anlatıldı

 Fethiye Belediyesi'nde görevli zabıta ve özel güvenlik personeline tükenmişlik sendromu hakkında bilgiler aktarıldı. Geçtiğimiz haftalarda zabıtalara yönelik psiko-sosyal risk çalışması kapsamında anket yapılmış ve intiharı önleme ve stresle baş etmenin yolları konulu bir konferans verilmişti. 

  • 1443
Zabıtalara tükenmişlik sendromu anlatıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleşen tükenmişlik sendromu konulu seminere konuşmacı olarak Fethiye Belediyesi İşyeri Hekimi Dr. Serpil Dündar ve Fethiye İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden Psikolog Kayhan Hamzaçebi katıldı. Zabıta Müdürü Sadık Bağlan, zabıta ve özel güvenlik personelinin yer aldığı organizasyonda tükenmişlik sendromuna neden olan etkenler üzerinde de duruldu. 

Geçtiğimiz haftalarda Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeline sosyal risk çalışması yapılmıştı. Bir dizi anket ve eğitim çalışmasıyla ortaya çıkan sonuçların değerlendirildiği ve çözüm önerileri sunulduğu bildirildi. Dünya Risk Sağlığı Günü’nde ise intiharı önleme ve stresle baş etmenin yolları anlatılırken, son olarak da tükenmişlik sendromuna yönelik bilgilendirme çalışması yapıldı.    


 

Bakmadan Geçme