Zabıta Ekiplerinden HES kodu sorgusu

Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri cuma pazarında pazar esnafı ve vatandaşlara Hayat Eve Sığar (HES) Kodu sorgulama çalışması yaptı

  • 673
Zabıta Ekiplerinden HES kodu sorgusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koronavirüs pandemisinin Türkiye’de görüldüğü günden itibaren salgınla mücadelesini sürdüren Seydikemer Belediyesi, vatandaşların yoğun bulunduğu alanlarda denetimlerini sürdürüyor. 
ZABITA EKİPLERİ VATANDAŞIN YANINDA
Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimler kapsamında ilçede her hafta kurulan Cuma pazarında tezgah açan esnafın ve vatandaşların HES Kodu sorgulamasını yaptı. HES kodu olmayan esnafa ve vatandaşlara HES Kodu almasında yardımcı olan Zabıta Ekipleri maskesi olmayan vatandaşlara da maske dağıttı. Pazarda bulunan tezgahları tek tek dolaşan ekipler; maske,  sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda uyarıda bulundu.
KONTROLLER TİTİZLİKLE YAPILIYOR
Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada;  “Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak pandemi sürecinde ilçemiz sınırları içindeki tüm Pazar yerlerini, özellikle maske ve mesafe konusundaki kontrolleri titizlikle yapılmaktadır. Esnaflarımıza ve tüm vatandaşlarımıza duyarlılıkları için teşekkür ederiz” denildi.
BAŞKAN OTGÖZ: KURALLARA UYALIM
Seydikemer’de sürdürülen denetimler hakkında bilgi veren Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Türkiye’nin risk haritasına baktığımız zaman gözle görülür bir artış yaşanıyor. Belediye olarak ilçemizde sürdürdüğümüz denetimlerle vatandaşları uyarıyoruz. Salgınla mücadelede sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uymak çok önemli. Esnaflarımızdan ve vatandaşlarımızdan ricamız kurallara uyulması. Kurallara uyup, salgın seyrini düşürdüğümüz takdirde hayat bizler için daha güzel olacaktır” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme