Zabıta, dilencilere yönelik sivil ekip oluşturdu

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, son günlerde vatandaşlardan gelen şikayetleri dikkate aldı ve seyyar satıcı ve dilencilere yönelik sivil bir tim oluşturdu. 4 kişiden oluşan tim, özellikle cami bahçeleri ve kalabalığın yoğun olduğu yerlerde dolaşarak, gördükleri dilenci ve seyyar satıcılara yönelik mücadelelerini sürdürüyorlar.

  • 4106
Zabıta, dilencilere yönelik sivil ekip oluşturdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediyesi Zabıta ekipleri, seyyar satıcı ve dilencilere karşı şehrin her noktasında mücadele başlattı. Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı sivil ekipler, vatandaşların vicdanı ve dini duygularını kullanarak haksız kazanç elde eden dilencilere ve seyyar satıcılara yönelik operasyonlarına aralıksız devam ediyor. Zabıta ekipleri, özellikle cami önlerini mesken tutan dilenci ve seyyar satıcılara göz açtırmıyor.

Vatandaşın huzuru için gerekli tüm çalışmaları yaptıklarını ifade eden Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürü Sadık Bağlan, “Son zamanlarda özellikle sosyal medya ve telefonlardan gelen şikayetler üzerine yeni bir birim oluşturduk. Bu birim 4 kişiden oluşuyor. Görevleri ise ilçemizdeki dilenci ve seyyar satıcılara yönelik… Çünkü vatandaşlarımızın dini duygularını kullanarak, bunu meslek edinmiş insanlar gittikçe çoğalıyor. Bizde bunlara karşı bir çalışma içerisine girdik ve vatandaşımızın huzur ve güvenini sağlamaya çalışıyoruz” dedi. 

Bakmadan Geçme