Yüz nakli beklerken pazarda tanışıp âşık olup evlendiler

Muğla'da yaşayan ve uzun yıllardır yüz nakli bekleyen eski güzellik uzmanı Dilek Ünlü ile pazarda tanışıp âşık olduğu Hüseyin Ünlü, evliliklerinin 7. yılını geride bırakmanın mutluluğunu yeni doğan oğullarıyla yaşıyorlar.

  • 5031
Yüz nakli beklerken pazarda tanışıp âşık olup evlendiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’nın Milas ilçesinde yaşayan ve 17 yıldır yüz nakli bekleyen eski güzellik uzmanı Dilek Ünlü (41) ile pazarda tanışıp âşık olduğu Hüseyin Ünlü (45) evliliklerinin 7. yılını ilk günkü aşkın heyecanı içerisinde kutladılar. Bugüne kadar 60’ın üzerinde yüz ameliyatı geçiren ve her an gelecek nakil haberini bekleyen genç kadın, “Hayatım Hüseyin’i tanıdıktan sonra değişti, Onsuz bir yaşam düşünemiyorum, birde oğlumuz var” dedi.
KAZADA YÜZÜ PARÇALANDI
Elazığ’da güzellik salonu işletirken 25 Temmuz 2004 yılında bindiği ticari taksinin mıcırda kayıp takla atmasının ardından ağır yaralanan ve yüzünün büyük bölümü parçalanan Dilek Sürgün Ünlü, 8 yıl önceye kadar hiç sokağa çıkmadı. 2013 yılında ilk kez çıktığı Milas çarşısında kendisini görüp beğenen ve arkadaşlık teklif eden balıkçı Hüseyin Ünlü’nün uzun süre ısrarlarına dayanamayarak teklifini kabul etti. Hüseyin Ünlü, Hatay’da bir balık çiftliğinde çalışırken Milas’a izine geldiğinde Sürgün’ü görerek aşık oldu. Ardından internet aracılığı ile arkadaşlığını ilerleten çift, kısa zamanda birbirlerine aşık olup 2012 yılında nişanlandılar ve 2013 yılında da dünya evine girdiler. 
60’TAN FAZLA YÜZ AMELİYATI OLDU
Geçirdiği trafik kazasının ardından bir yıl hastanede yatan ve ardından 60’ın üzerinde ameliyat geçirmesine rağmen yüzündeki kaza izleri yok olmayan Dilek Ünlü, “Yıllardır dışarı çıkmamıştım, sadece tedavi amaçlı dışarı çıkıyordum, bir gün annemle çarşıya çıktığımda Hüseyin beni görmüş, beğenmiş ve arkadaşlık teklif etti. Önce kabul etmedim, çünkü kalbimi aşka kapatmıştım. Ancak Hüseyin ile ardından internetten yazışmaya başladık, çok ciddi olduğunu anladığımda evet dedim, bende onu çok seviyorum. O benim için işini bıraktı yanıma geldi bir an olsun yanımdan ayrılmıyor. 6 yıldır eve kapanıp cehennem hayatı yaşıyordum, Hüseyin’e tanıyınca dünyalar benim oldu. Evlendim çocuğumuz oldu, ölsem de onlardan ayrılmam” dedi.
EŞİNE HER GÜN ÇİÇEK ALIYOR
Su Ürünleri Şirketi’nde çalışan Hüseyin Ünlü aşık olduğu nişanlısı için Hatay’daki işinden ayrılıp işsiz kalırken nişanlısını bir an olsun yalnız bırakmadı. Ünlü ve Sürgün 6 Temmuz 2013 tarihinde Milas Belediyesi Düğün Salonu’nda evlenme kararı aldı. Her gün çiçekler getiren ve nişanlısını çarşı pazar gezdiren, sahile ve pikniğe götüren Ünlü, duygularını şöyle ifade etti;
“Ben Dilek’i ilk gördüğümde aşık oldum, Onun kalbinin güzelliğini hiçbir şeye değişmem. Onsuz yapamayacağımı anlayınca hemen nişanlandım ve işimi bırakıp Milas’a geri geldim. Yıllardır yüzü, nedeniyle dışarı çıkamıyordu, ben ise onu her gün gezdiriyordum, bu tür rahatsızlıklar  her an birimizin başına gelebilir, ben Dilek’le tanıştıktan sonra hayatım değişti, onun mutluluğu için ne gerekiyorsa yaparım. Yüzünün yaralı olması benim için hiç önemli değil, Ben onu başımın üzerinde taşırım. Bakın şimdi bir oğlumuz oldu ve 7 yaşında. Biz de yedi yıldır aşkımızı aynı heyecanla yaşıyoruz, eşimin kalbinin güzelliğini hiçbir şeye değişmem”
 

Yüz nakli beklerken pazarda tanışıp âşık olup evlendiler
Yüz nakli beklerken pazarda tanışıp âşık olup evlendiler

Bakmadan Geçme