Yusuf Has Hacip Akademisi başladı

Muğla Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen ve 10 oturum sürecek olan, Yusuf Has Hacip Akademisi geçtiğimiz günlerde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ile, ilk oturumuna başladı.

  • 552
Yusuf Has Hacip Akademisi başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen ve 10 oturum sürecek olan, "Yusuf Has Hacip Akademisi" geçtiğimiz günlerde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ile, ilk oturumuna başladı.

Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, Akademi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Muğla Ülkü Ocakları olarak, akademik anlamda başarı sağlayabilecek türk gençlerinin, küreselleşen dünya da meydana gelen gelişmelere uyum sağlamak ve bu gelişmeleri, Milliyetçi bakış açısıyla açıklayabilecek seviyeye getirmek adına, bir akademi başlattık. Akademimizin değerli ve gerçekten türk gençliği için kıymetli olduğunu belirtmek istiyorum. Akademimizin içerisinde, ideolojiden sanata, edebiyattan kültüre, kişisel değişimden tarih derslerimize kadar, her bölümü içinde barındıran bir akademidir. Bu vesile ile geleceğin lider adaylarının her anlamda donanım sağlamaları bu dersler ile mümkündür. Adaylarımız eğitim yolu ile teorik ve pratik beceriler kazanacaktır. Teorik bilgilendirmenin yanısıra meydana gelen olaylara, matematiksel bir bakış açısı kazandırmak amacıyla hitabet ve kişisel gelişim derslerimiz de verilecektir. Akademimizin ilk açılış konuşmasını, Muğla Sıktı Koçman Üniversitesi Rektörümüz, Hüseyin Çiçek gerçekleştirmiştir. Bu anlamda, akademimiz daha da anlamlı ve verimli olmuştur. Sayın Rektörümüzle, gençlik ve eğitim , fikir anlamında bir sohbet gerçekleştirdik. Bu vesile ile 9 oturumumuz, yine bu şekilde verimli ve gençliğimiz için değerli bir şekilde devam edecektir" dedi.

Bakmadan Geçme