Yurt Dışı Pazar Hibe Ve Destek Programı Anlatılacak

FTSO, KOSGEB'in yurt dışı pazar hibe ve destek programı bilgilendirme toplantısına ev sahipliği yapacak

  • 695

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) üyelerine, yurt dışı pazar hibe ve destek programı başta olmak üzere, aktif olan KOBİ Destek Programları hakkında bilgi verilecek. 
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Muğla İl Müdürlüğü yetkilileri, FTSO ev sahipliğinde 6 Şubat 2020 Perşembe günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek toplantıda Yurt Dışı Pazar Destek Programı başta olmak üzere, aktif olan KOBİ Destek Programları hakkında bilgilendirme yapacak. 
KOSGEB KOBİ destek programları hakkında detaylı bilgilendirmenin yapılacağı toplantı Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının tüm üyelerine açık olacak. Toplantıda KOSGEB’in hedef kitlesi, destek verdiği ve destek vermediği sektörler, amacı, vizyonu ve yol haritası ile Yurtdışı Pazar Destek Programı, İşletme Geliştirme Destek Programı, KOBİ Gelişim Destek Programı (KOBİGEL), İşbirliği Destek Programı ile AR-GE ve İnovasyon Destek Programlarına ilişkin başvuru koşulları ve kapsamları hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirilecek. 

Bakmadan Geçme