YÖRÜK ŞENLİĞİ 23-24 TEMMUZ'DA

Karaçulha Gönüllüler Derneği tarafından her yıl yapılan Yörük Şenliği bu yıl 23-24 Temmuz tarihinde Yayla Karaçulha Mahallesi'nde yapılacak. Çeşitli etkinliklerin yapılacağı şenlikte 24 Temmuz'da Özlem Şahin'de konser verecek.

  • 1040
YÖRÜK ŞENLİĞİ 23-24 TEMMUZ'DA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karaçulha Gönüllüler Derneği tarafından düzenlenen Yörük Şenliği bu yıl 23-24 Temmuz tarihinde Seydikemer İlçesi’ne bağlı Yayla Karaçulha Mahallesi’nde yapılacak. 2 gün boyunca halk pazarının kurulacağı şenlikte birçok yerel sanatçının konserinin yanı sıra farklı yarışmalar da yapılacak. Yöresel gelin alma geleneğinin yansıtılacağı etkinliğin yanı sıra şenlikte 24 Temmuz Pazar günü Özlem Şahin Konseri’de yer alacak.
Düzenlenecek olan şenlik ile ilgili olarak açıklama yapan Karaçulha Gönüllüleri Derneği Başkanı Halil Hancı “Bu yıl 8.’sini yapıyoruz Karaçulha Gönüllüler Derneği olarak her yıl Yörük Şenliği yapıyoruz. İlk önce şölenimizde 23-24 Temmuz’da, iki gün boyunca halk pazarımız kurulacaktır. 23 Temmuz Cumartesi günü akşamı yöresel sanatçılarımızdan oluşan birçok sanatçılarımız ve sürpriz konuklarımız olacaktır. 24 Temmuz Pazar günü saat 13.00’de yöresel gelin almamız olacaktır. Akabinde yarışmalarımız yapılacaktır. Aynı gün akşamı ‘’Akdeniz’in kızı’’ Özlem Şahin’in güzel bir konseri olacak. Biz Karaçulha Gönüllüler Derneği olarak örf ve adetlerimizi yaşamaya çalışıyoruz. Bu yüzden 23-24 Temmuz’da tüm Fethiye ve Seydikemer’den vatandaşlarımızı ve sesimizin ulaştığı herkesi davet ediyoruz. Tüm halkımızı bekliyoruz” dedi. 
YÖRÜK ŞENLİĞİ 23-24 TEMMUZ'DA

Bakmadan Geçme