Yörük kızı Balcı Netflix'in teklifini reddetti

Fethiyeli ünlü oyuncu ve yönetmen Özlem Balcı, kendisine gelen dizi teklifini reddetti. Netflix platformu üzerinden gelen teklifi neden reddettiğini sosyal medya hesabından açıklayan Özlem Balcı, 'Bu dijital medya tekliflerini reddettim, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Özlem Balcı kurallarımın arkasındayım. Senaryoları okuduğumda koyduğum şartlar kabul edilmedi. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Özlem Balcı kurallarımın arkasındayım. Senaryoları okuduğumda koyduğum şartlar kabul edilmedi, ben kamera karşısında öpüşmem ve sevişmem' dedi.

  • 5519
Yörük kızı Balcı Netflix'in teklifini reddetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kendi kuralları olduğunu anlatan Özlem Balcı, son bir ay içerisinde üç ayrı yapımdan yazlık dizi teklifi aldığını belirtti. Netflix’den gelen teklifi kurallarına aykırı bulduğu için kabul etmediğini söyleyen Balcı, “Son bir ay içinde üç ayrı yapımdan yazlık dizi teklifi aldım bir tanesi Netflix de olacak bir proje idi. Ancak bu dijital medya tekliflerini reddettim, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Özlem Balcı kurallarımın arkasındayım. Senaryoları okuduğumda koyduğum şartlar kabul edilmedi ben kamera karşısında film çekiyorum diye öpüşmem ve sevişmem” ifadelerini kullandı.
 
Kararından dolayı hoş karşılanmayacağını bildiğini belirten oyuncu sözlerine şöyle tamamladı;  
“Ciddi bir meblağ teklif edilmesine rağmen reddettim. O filmi benim babam abim izleyecek yarın öbür gün çocuğum olursa o izleyecek belki evleneceğim kişi hoşlanmayacak. Oyuncu arkadaşlarım beni linç edebilir profesyonel olmadığımı da söyleyebilirler. Bu benim tercihim herkes işine baksın.” 

SOSYAL MEDYA HESABINDA NE PAYLAŞTI?
Özlem Balcı sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı; 
“Günümüzde revaçta olan dijital medyanın yazlık dizi projelerinin senaryolarındaki bazı lüzumsuz sahnelerini onaylamadım ve kabul etmedim. Meslektaşlarım tarafından taşlansam da bana destek veren halkımın güzel mesajlarına minnettarım. Ben oyunculuk mesleğine başladığımdan bu yana kurallarımdan ödün vermedim. Bu tarz rol tekliflerinde çok ketum oldum ve hiç boş kalmadım. Rabbim beni koruyup kolladı. Şimdi bana çok ünlü bir oyuncu arkadaşım DM’den ‘Niye oyuncusun sen köyüne dön yazmış’ kırılmadım sessizliğimi ve edebimi koruyacağım.” 

Yörük kızı Balcı Netflix'in teklifini reddetti
Yörük kızı Balcı Netflix'in teklifini reddetti
Yorumlar 1
Osman Ortaç 23 Şubat 2021 09:31

Bravo kardeşim, tutumunu takdir ediyorum.

Bakmadan Geçme