Yol çalışmalarında yoğun mesai

Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Fethiye'nin 41 Mahallesi'nde belirlenen bölgelerde yol çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Foça, Babataşı, Yanıklar ve İnlice Mahallelerinde asfalt çalışmaları son noktaya geldi.

  • 726
Yol çalışmalarında yoğun mesai
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çalışmalar kapsamında sadece İnlice Mahallesi’ne 17 bin 240 m² asfalt çalışması yapıldığı öğrenildi. Aynı zamanda Foça, Babataşı ve Yanıklar’da da çalışmalarda sona gelindi.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, pandemi sürecine dikkat çekti. Koronavirüs salgınına rağmen Fethiye Belediyesi ekiplerinin birçok bölgede hizmet yaptığını söyleyen Karaca, ilerleyen günlerde ise BSK (sıcak asfalt) çalışmalarının da başlayacağının altını çizdi. Karaca, “Asfalt ekiplerimiz birçok bölgede mahallede çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızdan gelen talepler, bizlerin listesi içerisinde bulunan alanlar, aciliyet sırasına göre yapılıyor. Aynı zamanda yine ana arterlerde sıcak asfalt uygulaması yapılacak. ADM elektrik dağıtım şirketinin elektrik tellerini yerin altına alması, MUSKİ ekiplerinin eksiksiz alt yapı çalışmalarının tamamlamasının ardından üst yapı için çalışmalara başlayacağız. Bu süreçte asfalt ekiplerimiz mahallelerimizde yoğun mesai içerisinde çalışıyor” dedi.
 

Bakmadan Geçme