Yılmaz, 'Turgay Öztürk başarılı olacaktır' 

Ölüdeniz eski Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk'ün görevinde başarılı olacağını söyledi. Yılmaz, 'Bu zor günleri hep birlikte dayanışma ile aşacağız. Bu anlamda AK Parti Fethiye İlçe Başkanımızın da çok büyük sorumlulukları var. Cumhurbaşkanımızın ve iktidarımızın temsilcisi. Hiçbir ayrım yapmadan Fethiye kucaklayacağına, özveri ile çalışacağına inancımız tamdır' dedi. 

  • 3825
Yılmaz, 'Turgay Öztürk başarılı olacaktır' 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesinden Fatih Dereli'nin haberine göre;

Ölüdeniz eski Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk’ün görevinde başarılı olacağını söyledi. Yılmaz, “Bu zor günleri hep birlikte dayanışma ile aşacağız. Bu anlamda AK Parti Fethiye İlçe Başkanımızın da çok büyük sorumlulukları var. Cumhurbaşkanımızın ve iktidarımızın temsilcisi. Hiçbir ayrım yapmadan Fethiye kucaklayacağına, özveri ile çalışacağına inancımız tamdır” dedi. 

Bu zor günlerin işbirliği ile atlatılacağına dikkat çeken Keramettin Yılmaz, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk’ün büyük sorumlulukları olduğunu belirtti. Turgay Öztürk’ün, Cumhurbaşkanı ve hükümetin temsilcisi olduğuna değinen Yılmaz, her zaman kendisine destek olacaklarını vurguladı. 

Keramettin Yılmaz yaptığı açıklamada, “Genel merkezimizin adayı olarak Turgay Öztürk şu an görevine başladı. Kendisini kutluyorum ve görevinde başarılar diliyorum. Yakın bir süreçte kongremiz gerçekleştirilecek ve Turgay Öztürk ilçe başkanımız olacak. Bu zor günlerde tüm ilçe başkanlarımıza ve yetkililerimize kolaylıklar temenni ediyorum. Bu zor günleri hep birlikte dayanışma ile aşacağız. Bu anlamda AK Parti Fethiye İlçe Başkanımızın da çok büyük sorumlulukları var. Cumhurbaşkanımızın ve iktidarımızın temsilcisi. Hiçbir ayrım yapmadan Fethiye kucaklayacağına, özveri ile çalışacağına inancımız tamdır. Bizler her zaman onun yanındayız” dedi. 

Yılmaz, “Fethiye bir turizm bölgesi. 2020 sezonu için beklentilerimiz bitmiştir. Turizm sezonu açılsa bile Temmuz’u bulabilecek. Bazı ülkeler vatandaşlarına ülkelerinde tatil yapmalarını öneriyor. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı ve yönetim kurulunun sorumluluğu çok büyüktür. Belediye, kaymakamlık, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yaparak; bu zor günleri aşacağız. Fethiye’de ihtiyaç sahiplerinin gözetilmesi anlamında da Başkanımız Turgay Öztürk devletimiz ile ilçemiz arasında köprü olacak. Biz kendisine güveniyoruz ve başarılı olacağına inancımız tamdır” diye konuştu. 

 
 

Bakmadan Geçme