Yıllara Meydan Okuyan Yollar Bakımdan Geçiyor

Seydikemer Belediyesi tarafından devam eden yol yapım çalışmaları kapsamında Dere, Döğer, Gölbent ve Güneşli mahallelerinde yıllar önce açılan yollar yeniden işleniyor.

  • 1195
Yıllara Meydan Okuyan Yollar Bakımdan Geçiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her gün 4 ayrı ekiple ilçenin değişik coğrafyalarında yol yapım ve onarım çalışması yapmayı sürdüren Seydikemer Belediyesi, kış ayının girmesiyle birlikte özellikle dağlık alanlarda yoğun bir çalışma temposu içerisine girdi. Yolların şarampol, büz ve stabilize gibi eksiklerini gideren Seydikemer Belediyesinin bu çalışmaları ise vatandaşlarca memnuniyetle karşılanıyor. Daha önce evlerine arabaları ile gelmekte zorluk çektiklerini ifade eden Dere mahalle sakinlerinden Mustafa Çınaroğlu isimli vatandaş Başkan Yakup Otgöz’e yol çalışmaları için teşekkür etti. Yollarının yıllar önce açıldığına vurgu yapan Mustafa Çınaroğlu ve Şaban Çınaroğlu adlı vatandaşlar da “ Ben bildim bileli yollarımız hep aynı, yıllar sonra yollarımız yapılıyor. Yapılan çalışmaları sebebiyle başta Başkan Yakup Otgöz olmak üzere Seydikemer Belediye Personeline teşekkür ediyoruz” dedi
4 kamyon, 1 lowbed, 1 ekskavatör, 1 silindir, 1 greyder ve 1 kepçe ile Dere mahallesinde çalışmalarını sürdüren ekiplerin çalışmalarını takip eden Dere mahalle muhtarı “Yollarımız güzel oluyor. Yollarımız uzun yıllardır hizmet görmemişti. Başkanımıza ve Seydikemer belediyesi ekiplerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Yine yıllardır yolu olmayan Eşre Yağmuroğlu da Seydikemer belediyesinin evine giden yolu yapmasından dolayı sevincini paylaşırken "Belediyemiz, Devletimiz, yapan, yaptıranlara çok çok teşekkür ediyorum. Belediyemiz sağolsun evime gelen yolu yapıverdir. Milletimiz'de Sağolsun, Vatanımızda Sağolsun" dedi.
 

Bakmadan Geçme