Yıkım hizmeti karşılığı enkaz ve hurda satışı yapılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Muğla İli Milas İlçesi Hayıtlı Mah. 254 Ada 1 Parsel üzerinde Bulunan 5 Katlı Hükümet Konağı, 254 Ada 24 Parsel Üzerinde Bulunan Spor Salonu Binası ve Eklentileri Binalarının(Taşınmaz Üzerinde Bulunan Tüm Yapı ve Zemin Betonları Dahil) Hurda Karşılığı Yıkılması İşi ihalesi yapılacak.

  • 447
Yıkım hizmeti karşılığı enkaz ve hurda satışı yapılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından Muğla İli Milas İlçesi Hayıtlı Mah. 254 Ada 1 Parsel üzerinde Bulunan 5 Katlı Hükümet Konağı, 254 Ada 24 Parsel Üzerinde Bulunan Spor Salonu Binası ve Eklentileri Binalarının(Taşınmaz Üzerinde Bulunan Tüm Yapı ve Zemin Betonları Dahil) Hurda Karşılığı Yıkılması İşi. 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45 İnci Maddesi Gereğince Açık Teklif (Açık Arttırma) Usulü ile İhale edilecek olup, teklifler sadece Muğla Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Evrak Kayıt Bürosuna Teslim Edilecek.
Basın İlan Kurumu İlan Portalı İlan.gov.tr'de Yer Alan İlana Göre, 01.02.2022
Detaylar için linke tıklayınız...
https://www.ilan.gov.tr/ilan/915655/ihale-duyurulari/satis-trampa-devir-ve-intikal-ihaleleri/yikim-hizmeti-karsiligi-enkaz-ve-hurda-satisi-yapilacaktir
 

Bakmadan Geçme