• Haberler
  • Spor
  • YENİ MAHALLE KÜLTÜRSPOR 1. AMATÖR KÜMEDE

YENİ MAHALLE KÜLTÜRSPOR 1. AMATÖR KÜMEDE

Pandemi nedeniyle yarım kalan Muğla 2. Amatör Lig B Grubu'nda mücadele eden Fethiye Yeni Mahalle Kültürspor, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığı tarafından bir üst lige 1. Amatör Kümeye terfi ettirildiği öğrenildi. 

  • 1903

Muğla 2. Amatör Ligi B Grubu’nda lider Marmaris Belediyespor’un ardından 18 puan ve averajla 3. sırada olan Yeni Mahalle Kültürspor, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığı tarafından 1. Amatör Kümeye terfi ettirildi. Federasyon Başkanı Mehmet Top, Mali Sekreter Ali Karakaya tarafından Yeni Mahalle Kültürspor Başkanlığına gönderilen yazı ile bir üst lige yükseltilen Fethiye temsilcisi, önümüzdeki yıl 1. Amatör Kümede mücadele edecek. Fethiye Yeni Mahalle Kültürspor’un bir üst lige yükseltilmesi Yeni Mahalle’de sevinçle karşılandı. Başkan Mehmet Top tarafından gönderilen yazıda, aynen şöyle denildi; 

“Pandemi nedeniyle yarım kalan 2. Amatör Ligimiz, yarım kaldığı andaki şekliyle TFF’ce tescil edilmiş ve takımınızın 1. Amatör Kümeye terfi ettirilmesi uygun görülmüştür. Bilgilerinizin ve başarılarınızın 2020-2021 Futbol Sezonunda 1. Amatör Kümede de devamını diler, saygılar sunarız.” 


 

Bakmadan Geçme