YENİ BİR GÜN FRT TV'DE BAŞLADI

Pandemiyle birlikte bazı programların yapımına ara veren FRT TV, 2020 Sonbahar dönemi için hazırlıklarını tamamlayarak yepyeni yapımlarla yeni yayın dönemine start verdi. Bir tv kanalının olmazsa olmazı sabah programı da FRT TV'de Yeni Bir Gün ile başladı.

  • 1291
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
YENİ BİR GÜN FRT TV'DE BAŞLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Gülyüz Yurdagül'ün haberine göre; FRT izleyicileri artık güne, Yeni Bir Gün ile başlıyor. Hafta içi her gün saat 10:00'dan itibaren izleyicisiyle buluşan sabah programı Yeni Bir Gün, Gülyüz Yurdagül'ün sunumuyla FRT TV ekranlarında canlı olarak yayınlanmaya başladı. Ulusal ve yerel gazetelerin manşetlerinin paylaşıldığı sabah programında, bir yandan Fethiye Aktüel Magazin Dergisinden kesitler de yer alırken diğer yandan Muğla ve ilçelerinde faaliyet gösteren bazı internet gazetelerindeki öne çıkan haberlere de yer veriliyor. Yeni Bir Gün'ün ikinci bölümünde ise her gün farklı konuklar ile farklı konuların konuşulduğu bir sohbet gerçekleşiyor. 
FRT TV'de başlayan Yeni Bir Gün'ün ilk konukları, Fetav Müdürü Dilek Dinçer ve Fetav Proje Koordinatörü Esra Ünsay'dı. Fetav'ın çalışmaları ve yürütülen projelerle ilgili bilgilerin verildiği programa ilgi ise yoğun oldu.

Bakmadan Geçme