YAYLA YÜRÜYÜŞÜ MUHTEŞEM KORTEJLE BAŞLADI

16. Göcek – Gürsu – Pırnaz Yayla Yürüyüşü, muhteşem kortej yürüyüşü ve Ali Tunç konseriyle başladı. Kortej başlangıcından sonuna kadar Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya ilgi yoğun oldu.

  • 1109
YAYLA YÜRÜYÜŞÜ MUHTEŞEM KORTEJLE BAŞLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde yapılan 4 gün sürecek Yayla yürüyüşü yörük göçü kortejine Muğla Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Muğla eski Milletvekili Nurettin Demir, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ünlü sanatçı Sümer Ezgü, protokol üyeleri, Yörük Dernekleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. ‘Batı Torosların en büyük yayla göçü’ olarak bilinen 16. Göcek – Gürsu – Pırnaz Yayla Yürüyüşü, Göcek Kültür Merkezi önündeki kortej yürüyüşüyle başladı. Göcek sokaklarında yerli ve yabancı turistlerin ilgiyle izlediği kortej yürüyüşüne Fethiye Belediye Bandosu’nun marşları ve Yörüklerin muhteşem oyunları damga vurdu.

 

 “HİZMET ETMEKTE KARARLIYIM”

Göcek Meydanı’nı dolduran halka seslenen Başkan Karaca, “Biz gerçekten özümüze yönelik bu tür etkinliklerin sadece Göcek’te değil, ülkemizin birçok şehrinde yaygınlaştırılmasından yanayız. Fethiye’nin her kesiminde kültürel etkinliklere önem veriyor ve Fethiye’mizi kültür ve sanatın başkenti yapacağımızı planlıyoruz. İki buçuk ay boyunca FBKM’de ve mahallelerimizde birçok etkinlik düzenliyoruz. Bütün etkinliklere bütçemiz yettiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ben bu bölgede hizmet etmekte kararlıyım. Sizlerle birlikte bize sunmuş olduğumuz projeleri hep beraber hayata geçirmek istiyorum. Sizler var olduğunuz sürece bizlerde varız. Muğla Büyükşehir ve Ankara ile iyi ilişkiler içerisinde güzel hizmetler yapacağız. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

 

Muğla eski Milletvekili Nurettin Demir ise, Fethiye Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne, desteklerinden dolayı teşekkür ederek, tüm vatandaşların yürüyüşe katılmasını rica etti.

Konser alanına gelen ünlü sanatçı Sümer Ezgü ise, böylesine önemli bir etkinlikle ilgili belgesel çekimi için burada olduğunu kaydetti. Konuşmaların ardından sanatçı Ali Tunç, muhteşem performansı ile Göcek halkını coşturdu.
 

Bakmadan Geçme