Yavuz'dan SED Medya'ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkan Adayı Ulaş Yavuz, SED Medya'yı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Yavuz, '19 Ocak Pazar günü yapılacak ilçe kongremiz demokrasi şöleninde geçecek' dedi.

  • 1209
Yavuz'dan SED Medya'ya ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FRT Televizyonu, Gerçek Fethiye Gazetesi, Dost Gazetesi, Zeybek Gazetesi ve FRT FM’i bünyesinde bulunduran SED Medya’yı ziyaret eden CHP Fethiye İlçe Başkan Adayı Ulaş Yavuz; çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve Genel Müdür Sıdıka Kölemen’e süreç ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Yavuz, kongreye yoğun bir katılımın olacağını belirtti. 

BU BİR HİZMET YARIŞI 
CHP Fethiye İlçe Başkan Adayı Ulaş Yavuz yaptığı açıklamada, “Fethiye’nin değerli medya kuruluşu SED Medya’yı ziyaret ediyoruz. 19 Ocak Pazar günü Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde ilçe kongremizi yapacağız. Basın mensuplarımıza konu hakkında bilgi veriyoruz ve fikir alışverişinde bulunuyoruz. Amacımız partimizi ve örgütümüzü daha iyi yerlere taşımak. Yerel iktidardan genel iktidara geçiş yollarınıaçıklayacağız. Mahallelerimizden seçilen 392 delegemiz var. Yoğun bir katılım bekliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nde demokrasinin işletilmesi adına kongrelerimiz çok önemli. Delegelerin büyük bir bölümünün oy kullanacağına inanıyoruz. Demokrasi şöleni şeklinde geçecek. Diğer aday arkadaşlarımız da var. Bu bir hizmet yarışı. 2 yıllığına temsiliyet görevine talibiz. Coşkulu bir kongre olacağına inanıyorum” dedi. 

YAVUZ’A BAŞARILAR DİLEDİ
Ziyarete teşekkür eden SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, “19 Ocak’ta, Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatının kongresi var. Bu süreçte adaylardan Ulaş Yavuz ziyaretimize geldi. Güzel bir seçim olacağını düşünüyorum. Hareketli bir propaganda dönemi yaşadılar. 3 aday da yakın dostumuz. Bu anlamda üçü de güzel bir çalışma yürütüyor. Umarım çıktıkları bu yolda hedefledikleri amaca ulaşırlar ve teşkilat olarak güzel işlere imza atarlar. 25 yıldan sonra Fethiye Belediyesi’nin CHP’ye geçmesi anlamında uyumlu bir çalışma içinde olacaklardır. İlçe başkanlığı seçimlerinde kendilerine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 


 

      

Yavuz'dan SED Medya'ya ziyaret
Yavuz'dan SED Medya'ya ziyaret
Yavuz'dan SED Medya'ya ziyaret

Bakmadan Geçme