Yavuz, 'Hedefimiz partimizi iktidara taşımak'

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkan Adayı Ulaş Yavuz, FRT Televizyonu'nda Erdoğan Cankuş'un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce Programı'na konuk oldu. İlçe örgütü içinde yaptığı çalışmalar ve aldığı görevler hakkında bilgiler aktaran Yavuz, 'Bu ülkenin Cumhuriyet Halk Partisine ihtiyacı olduğuna yürekten inanıyoruz. Hedefimiz Cumhuriyet Halk Partisi'ni genel iktidara taşımaktır' dedi.

  • 1137
Yavuz, 'Hedefimiz partimizi iktidara taşımak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Programda kendine yöneltilen soruları cevaplandıran CHP Fethiye İlçe Başkan Adayı Ulaş Yavuz, “Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimi ve ışığında ilerliyoruz. Bizler bu memlekette Cumhuriyetin kazanımları, Cumhuriyetin değerleri esasları doğrultusunda yetişmiş birer bireyiz. İnşaat Mühendisiyim. Açıkçası okul nedeni ile Türkiye’yi karış karış dolaştık. 2004 yılında Fethiye’ye geldim. 2004 yılında babamda zaten İlçe başkanıydı. Atadan gelen kökten gelen bir Cumhuriyet Halk Partisi kimliğine sahibiz” dedi. 
ÜLKEMİZİN CHP’YE İHTİYACI VAR
Siyasete atılma nedenlerini anlatan Ulaş Yavuz, “Donanımlı, bilgi sahibi kişilerin siyasete atılması gerektiğini düşündüğümüz için siyasete atıldık. Bu şekilde çalışmalarımız başladı. Cumhuriyet Halk Partisi bizim genlerimizde var. İzmir’de yatılı okulda okurken ismimden dolayı da baskı gördüm ama direndim. Çünkü biz inançlarımızdan ilkelerimizden ödün vermedik. Bu ülkenin Cumhuriyet Halk Partisi’ne ihtiyacı olduğuna yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı. 

HEDEFİM BİREYSEL OLMADI 
İlçe örgütünde aldığı görevler ve faaliyetleri hakkında da açıklamalarda bulunan Yavuz, şunları söyledi; 
“2011-2012 yıllarında Ali Özgür Kullukçu ile birlikte bir yönetim kurulu oluşturarak aktif siyasete atıldık. 2014 yılında da belediye meclis üyesi olarak partimde görev aldım. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde de partimde görev aldım.2014 yılında da 14 arkadaşımız belediye meclis üyesi seçildiler. 2014 yılında haziran ayında genel merkez ilçe yönetimine 5 kişilik geçici bir yönetim atandı. Bunun içerisinde bende varım. 2014 Temmuz ayında tüzük gereği olağan üstü kongreye gittik. Orada mevcut delegemiz ile seçime gittik yönetim kurulunda yer aldım. 6 yıl içerisinde 8 tane seçim geçirdik. Çok ciddi seçimlerdi. 3 adet genel seçim geçirdik. 2 adet Cumhurbaşkanlığı seçimi geçirdik. 1 adet referandum 2 adet de yerel seçim geçirdik. Hedefimiz hiçbir zaman bireysel değildi. Hedefimiz Cumhuriyet Halk Partisi’ni genel iktidara taşımaktır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir ideali var. Mevcut iktidarın icraatlarını beğenmediği için ülkemiz için yaşadığımız ülke için kaygısı var. 2019 yılında Kasım ayında yaptığımız delege seçimlerine gelecek olursak tüm mahallelerimizde sandık kuruldu. İlçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ve bazı belediye meclis üyesi arkadaşlarımız görevlendirildi ve şeffaf bir seçim yaşadık. Delege seçimlerinin bizce kazanıp kaybedeni yok. 3 bin 950 civarı üyemizin 41 mahallede 376 adet mahalle delegesi sonuçlandı.” 
 

Yavuz, 'Hedefimiz partimizi iktidara taşımak'
Yavuz, 'Hedefimiz partimizi iktidara taşımak'
Yavuz, 'Hedefimiz partimizi iktidara taşımak'
Yavuz, 'Hedefimiz partimizi iktidara taşımak'
Yavuz, 'Hedefimiz partimizi iktidara taşımak'

Bakmadan Geçme