Yatağan Vefa Sosyal Destek Grubu Toplandı

Koranavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların sokağa çıkmaları sınırlandırıldı. Uygulamanın ardından yatağan protokolü dün gece saat 22.30 toplantı yaptı.

  • 2881
Yatağan Vefa Sosyal Destek Grubu Toplandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yatağan İlçesi Vefa Sosyal Destek Grubu Kaymakam Hayrettin Çiçek başkanlığında, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Lima, İlçe Jandarma karakol Komutanı Teğmen Yavuz Selim İnan, İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Aysel Demirtaş, Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Kuzu üyeliklerinde toplandılar. Yatağan Vefa Sosyal Destek Grubu toplantıda şu kararları aldılar;
1-Koranavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri bakanlığımızca 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları sınırlandırılmıştır. Bu sınırlama sebebiyle oluşacak temel ihtiyaçların giderilmesi için mahalle muhtarlarımızca öncellikle yakını bulunmayan ya da yakını tarafından ihtiyaçları temin edilemeyecek kişilerin en geç 22.03.2020 tarihi saat 10:00 ‘a kadar tespiti yapılarak Yatağan Belediye Başkanlığı’na bildirilecektir.
2- Gerekli olan temel ihtiyaçların bedeli vatandaştan alınacak olup, Vatandaşlarımız ihtiyaçlarını 0 252 572 6621 Numaralı telefondan bildirebileceklerdir.
3- Telefonu bulunmayan vatandaşlarımızın tespiti muhtarlarımızca yapılacak ve her gün ihtiyaçları kapıdan sorulacaktır.
4- İhtiyaçların ulaştırılması için kamu kurumlarının araçları şoförleriyle birlikte görevlendirilecektir.
 

Bakmadan Geçme