Yatağan Millet Bahçesine kavuşuyor

Muğla'nın Yatağan ilçesine millet bahçesi yapılacağının müjdesini AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan verdi. Milletvekili Gökcan yaptığı açıklamada 'Yatağan Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz'ün seçim projeleri arasında yer alan 32 bin metrekarelik Yatağan Millet Bahçesi için Sayın Bakanımız ve TOKİ Başkanımızla yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı.' dedi.

  • 1015
Yatağan Millet Bahçesine kavuşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yer seçiminden, proje aşamasına kadar her safhasını yakından takip ettiklerini dile getiren AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan; “Millet Bahçesi Projemiz hayata geçiriliyor.  Millet Bahçesi Projemiz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından ihaleye çıkıldı.” diye konuştu.
Milletvekili Gökcan açıklamasına şöyle devam etti; “Yatağanlı hemşehrilerimizin yararlanması için içinde; millet kıraathanesi, kütüphane, kafeterya, mescitler, personel dinlenme odaları, satış ofisi, yürüyüş parkurları, kamelyalar, çocuk ve yetişkin oyun alanları, şifalı bitkiler bahçesi, süs havuzları, tema bahçeleri ve yaya köprüsü, sosyal donatı imkanları bulunan Millet Bahçemiz kısa sürede faaliyete geçecek. Diğer ilçelerimize yapılması planlanan Milet Bahçesi Projelerini de yakından takip ediyoruz. Çok yakında yeni Millet Bahçeleri projelerini de hayata geçireceğiz. Bölgemiz için son derece önemli bu hizmet nedeniyle başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum, TOKİ Başkanımız Ömer Bulut’a teşekkür ediyoruz.”
 

Bakmadan Geçme