Yarıyıl Tatili Başlıyor

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı yarıyıl tatili başlıyor. Fethiye'de 29 bin öğrenci ile 2 bin 300 öğretmen 15 gün süren bir tatile giriyor. Bu yıl karne töreni Cuma günü saat 10.30'da Silkar Günlükbaşı İlkokulu'nda düzenlenecek.

  • 999
Yarıyıl Tatili Başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşan tatil öncesi öğrencilere ve velilere önerilerde bulunan Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, imkanlar ölçüsünde öğrencilerin bölgemizdeki ve çevredeki tarihi ve doğal yerleri tanıması açısından geziler düzenlenebileceğini kaydetti. Eylül ayında başlayan, Kasım ayında ara tatil yapılan 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı’nda 2. dönem ise 3 Şubat Pazartesi günü başlayacak. 

ÖĞRENCİLER TATİLDE DİNLENMELİ
Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, “2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı yarıyıl tatiline 17 Ocak Cuma günü giriyoruz. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz 15 günlük bir tatile girecekler.Fethiye’de 29 bin öğrencimiz ve 2 bin 300 öğretmenimiz var. Tatilin özellikle dinlenmek için olduğunu biliyoruz. Öğrencilerin ödevlerle meşgul edilmemesi adına öğretmenlerimize bir hatırlatmamız olacak. Öğrencilerimizin kitap okuması, test çözmesi elbette normaldir ama tatilin bir ödev yapma zamanı olarak değerlendirilmemelidir” şeklinde ifadeler kullandı. 

AİLELER ÇOCUKLARI İLE ZAMAN GEÇİRMELİ
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya, “Ailelerin çocukları ile zaman geçirebilecekleri programlar yapmaları ve aile büyüklerini ziyaret etmeleri büyük önem arz etmektedir.İmkanlar doğrultusunda yöredeki veya çevredeki tarihi ve doğal güzellikleri tanıması açısından geziler düzenlenebilir. Öğretmenlerimiz de bu süreçte dinlenmiş olarak eğitim öğretime geri dönecekler. Karne törenimiz bu yıl GünlükbaşıSilkar İlkokulu’nda saat 10.30’da yapılacak. Saat 10.00’da evinde eğitim alan öğrencimizin karnesini Sayın Kaymakamımızın teşrifleriyle evinde takdim edeceğiz. Daha sonra karne töreninde öğrencilerimizin sevincine ortak olacağız”diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme