Yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu

Muğla'da gözünden rahatsız olan bir vatandaş Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.

  • 1745

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Kliniğinde uzman hekim olarak çalışan Doç. Dr. Müjdat Karabulut tarafından orbital dekompresyon ameliyatı yapılarak bir ilk daha gerçekleştirildi. Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 51 yaşındaki Halik Keskin isimli hastanın, Graves hastalığı tanısıyla yaklaşık bir yıldır endokrinoloji biriminde Prof. Dr. Neşe Çınar ve Prof. Dr. Gülhan Akbaba öncülüğünde ve göz hastalıkları hekimi Doç. Dr. Müjdat Karabulut tarafından takip ve tedavi yapılıyordu. Yapılan tetkik ve muayene sonrasında hastanın kendisine bilgi verilerek ameliyat hazırlığı yapıldı.

Yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu

Sonrasında hastaya genel anestezi altında orbital kemik ve yağ dokusu dekompresyonu yapıldı ve gözlerde yaklaşık olarak 3-4 mm geriye gidiş izlendi. Hastanın erken dönemdeki ödem ve morluklarının gerilemesiyle gözün geriye gidişinin daha da artacağı belirtildi.

Yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Turhan Togan ve Başhekim yardımcısı Dr.Öğr. Üyesi Fatih Alaşan ameliyat olan 51 yaşındaki Halik Keskin’i kontrol zamanında ziyarette bulunarak tüm hekimlerin emekleri için teşekkür etti.

Yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyat olan 51 yaşındaki Halik Keskin ise "Muğla'da bana bu ameliyatı gerçekleştiren Doç.Dr. Müjdat Karabulut’a ve göz kliniği ekibine endokrinoloji takibini yapan hekimleriyle, emeği geçen tüm çalışanlara ayrı ayrı teşekkür ederim" açıklamasında bulundu.

Yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu

Bakmadan Geçme