Yalçınsoy'un Dünya Kadınlar Günü mesajı

Seydikemer AK Parti Kadın Kolları Başkanı Belediye Meclis Üyesi Zeynep Yalçınsoy, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

  • 621
Yalçınsoy'un Dünya Kadınlar Günü mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yalçınsoy mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Gelişmiş bir toplum olma şartlarından biri kadınlarımıza günlük ve toplumsal hayat içerisinde verilen önemden geçmektedir.
Toplumların temel taşı aile, ailenin temel taşı ise kadınlarımızdır. Hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumların teminatıdır.
Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kadınların her alanda ön planda olmasını istemiş  ve bu yolda da gereken tüm adımları atmıştır. Adeta kadının ikinci plana atıldığı toplumdan ,
artık kadının her alanda görev ve yetki aldığı bir topluma geçiş sağlanmıştır. Tarihimiz boyunca  üstün mücadeleler veren Türk Kadınımız  büyük bir özveri ve hassasiyetle dün olduğu gibi bugün de güçlü ve büyük Türkiye’mizi 2023, 2053 ve 2071’lerin hedefine taşıma yolunda toplumsal dayanışmanın mihenk taşı olacaktır.
“Cennet annelerin ayağının altındadır !”Hz. Muhammed (SAV)sözünü ilke edinip, annelerimize olan sevgi, saygı ve hoşgörüyü tüm kadınlara yönelik göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü‘nün başta Seydikemerli kadınlarımız olmak üzere, tüm dünyada ve ülkemizde her türlü bedeni ve ruhi şiddetten uzak, adalete, eşitliğe, barışa ve huzura katkı sağlayıp, geleceğe güvenle bakmamıza vesile olmasını temenni ediyor, başta kahraman şehitlerimizin anne ve eşleri olmak üzere ülkemizdeki ve dünyadaki tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”
 

Bakmadan Geçme