• Haberler
  • Siyaset
  • Yakup Otgöz: Fethiye ve Seydikemer İçin Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Yakup Otgöz: Fethiye ve Seydikemer İçin Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

AK Parti Muğla milletvekilleri, Muğla ve ilçelerinde yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayı VIP Salonunda kentteki basın mensupları ile biraya gelen milletvekilleri, iktidarların Muğla ve ilçelerinde çalışmalara hız kesmeden devam ettiğini kaydetti.

  • 910
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yakup Otgöz: Fethiye ve Seydikemer İçin Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Yakup Otgöz: Fethiye ve Seydikemer İçin Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Programa Ak Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, 27. Dönem Ak Parti Muğla Milletvekili ve Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Yelda Erol Gökcan, AK Parti Muğla İl Başkanı Avukat Gültekin Akça, partililer ve basın mensupları katıldı.

Milletvekili Otgöz, AK Parti hükümetlerinin 22 yıllık süreçte, ülkenin gelişmesi vatandaşların refahı için mücadele ettiğini belirterek, "Yerel seçimlerde beklediğimiz sonuçları alamadık. Ama yatırımlarımızda bir değişiklik olmadı. Biz, Yerel seçimlerde vatandaşlarımızın verdiği mesajı aldık. 13 ilçemiz ve Muğla'mız için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz, kısır çekişmelerin, dedikoduların Partisi değiliz. Ülkemizin en güçlü en dinamik partisiyiz. Halen birinci partiyiz. Daha yapacak çok işimiz var." dedi.

Yakup Otgöz: Fethiye ve Seydikemer İçin Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

 “Emanet oylarla belediyeleri alan CHP, halen Ana Muhalefet Partisi’dir”

Cumhuriyet Halk Parti’sine yüklenen Ak Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz “Biz çalışırken, icraatlarımıza devam ederken, CHP tartışmalara erkenden başladı. Biz sahadayız. Ancak, seçimlere daha 4 yıl varken Ana Muhalefet Partisi, kim Cumhurbaşkanı adayı olacak, kim yardımcısı olacak kavgasına tutuştu. Tüzük Kongresi’nde kim önce konuştu, kime son anda konuşma verildi tartışmaları ile oyalanıyor. Hemşerilerimiz kavga değil, hizmet bekliyor. Sahada biz bunu görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Yakup Otgöz: Fethiye ve Seydikemer İçin Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

“İstihdam artıyor, işsizlik düşüyor”

Yaptıkları projeleri ve yapılacak planları anlatan Ak Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz projelerden olumlu sonuç aldıklarını söyledi. Otgöz “Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta, yeni orta vadeli ekonomik programımızı açıkladık. Ekonomide olumlu sinyaller almaya başladık. Ülkemize güven arttı. Büyümede dengelenme sağlandı ve büyümeye devam ediyoruz. İstihdam artıyor, işsizlik düşüyor. Cari işlemler açığı geriliyor. Türk lirasına güven artıyor. Döviz rezervimiz 150 milyar dolar seviyelerine yükseldi. Rezervimizde artış sürüyor. Borç stokumuz azalıyor. Tek haneli enflasyon hedefimizi kararlılıkla uyguluyoruz. Sanayicimizin rekabet gücünü artırıyoruz. Dış ticaret açığında en önemli etken olan enerji yatırımlarını artırıyoruz. Cumhurbaşkanımız sayın recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ortaya koyduğumuz program ile ekonomik göstergeler düzelmeye devam ediyor. Bu olumlu gelişmeler milletimizin cebine de yansıyacaktır. Hedefimiz her bir ferdimizin refahını artırmaktır. Bunun için çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Muğla genelinde Telekom’dan kaynaklı sorunların çözümü için de çalıştık. Sorunların bir kısmı çözüldü”
Muğla için çalıştıklarını ve bulunan çözümlerin geçici değil kalıcı çözümler olduğunu vurgulayan Ak Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz hizmet için varız ve devam edeceğiz dedi. “Muğla genelinde Telekom’dan kaynaklı sorunların çözümü için de çalıştık. sorunlarını bir kısmı çözüldü. Fethiye’ye 500 yataklı yeni devlet hastanesini yatırım programına  aldırdık. Yer tespiti yapıldı. 2023 yılında açtığımız Seydikemer ve bodrum devlet hastanelerimizin ekip ekipman gibi ihtiyaçlarını çözdük. Bodrum ve Fethiye devlet hastanelerimize anjiyografi cihazı kazandırdık. Fethiye’ye 500 yataklı yeni devlet hastanesini yatırım programına alıdırdık. Yer tespiti yapıldı.  hemşerilerimizi doğalgaz ile buluşturmaya devam ediyoruz. Fethiye, Seydikemer, Ortaca, Dalaman ve Marmaris ilçelerine doğalgaz bağlanması için de imzalar  atıldı. Güzergahtaki kamulaştırma çalışmaları başladı” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme